Mediatiedote 22.4.2021

 

Asiakaskysely 2021: M-Brain paransi arvosanoja pandemiavuonna

 

Maailmanlaajuisesta koronaviruspandemiasta huolimatta M-Brainin toiminta ei häiriintynyt. Kehitimme palveluitamme läpi koko vuoden 2020 ja sopeutimme toimintaamme asiakastarpeiden muutosten mukaisiksi. Asiakaskyselystä käykin ilmi, että asiakkaidemme tyytyväisyys ei horjunut poikkeustilan aikana.

Vuoden 2020 koronaviruspandemia riepotteli monia toimialoja ja organisaatioita sekä mylläsi markkinoita. M-Brain kuitenkin palveli asiakkaitaan tavalliseen tapaan myös poikkeustilanteen aikana ja sopeutti toimintaansa heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Olemmekin ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että kohensimme suoritustamme ja saimme edellisvuotta parempia arvosanoja asiakaskyselyymme vastanneilta. Palvelumme saivat yhteisarvosanan 4,0 (2019: 3,8) ja asiakasvastaavamme arvosanan 4,1 (2019: 3,9) asteikolla 1–5.

 

Asiantuntevia strategisia palveluita

Seurantapalvelumme tuovat asiakkaidemme tietoon paljon sellaisia uutisia, jotka muuten voisivat jäädä huomiotta. Koronavuonna tämä on ollut erityisen arvokasta monelle. 85,3 % asiakkaistamme pitivätkin seuranta- ja analyysipalveluitamme hyvinä tai erinomaisina. Jatkuvia analyysipalveluita hyvinä tai erinomaisina pitivät 81,3 % vastanneista. Aiemminkin oivallisiksi havaitut ad hoc -analyysimme saivat arvosanan 4,0, kun taas seuranta- ja analyysipalvelut kokonaisuutena saivat arvosanan 4,1.

Saimme kiitosta asiantuntevasta ja luotettavasta palvelusta. M-Brain tarjoaa monelle päivittäisen toimialatiedon kattauksen, jonka sisällöt koetaan relevanteiksi ja ajankohtaisiksi. Takaamme asiakkaillemme pääsyn globaaleihin tietolähteisiin sekä autamme järjestämään ja säilyttämään runsaslukuisen sisäisen ja ulkoisen tiedon, jotta ne olisivat nopeasti ulottuvilla päätöksentekoprosessien avuksi.

 

Sujuvaa asiakaspalvelua

M-Brain on ylpeä siitä, että säästää asiakkaidensa aikaa ja pystyy helpottamaan päätöksentekoa ja tiedonhallintaa myös näinä poikkeuksellisina aikoina. 95 % asiakkaistamme kokee M-Brainin palveluiden auttaneen heitä päätöksenteossa ja upeat 98 % on sitä mieltä, että olemme auttaneet heitä säästämään aikaa pandemiavuonna.

Asiakaspalveluamme kuvaillaan ystävälliseksi ja ripeäksi, ja kykymme reagoida nopeasti asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nousi palautteissa myös esiin. Asiakasvastaavamme tuntevat hyvin asiakasorganisaationsa, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa. Palveluiden räätälöitävyys on meille kunnia-asia, emmekä ole tinkineet siitä, mistä olemme saaneet myös kiitosta.

 

Kiitos kyselyyn vastanneille! 

M-Brainin asiakaskysely toteutettiin maalis-huhtikuussa 2021.

Kyselyn tulokset ja erityisesti avoin palaute auttavat meitä parantamaan toimintaamme ja tarjoamaan entistä parempaa palvelua asiakkaillemme. Hyödynnämme kyselystä saatua palautetta asiakaspalvelun ja tuotteidemme kehittämiseen.

Avoimiin kysymyksiin vastanneiden kesken arvottiin pullo samppanjaa. Palkinnosta on ilmoitettu
voittajalle henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja: 

Joakim Nyberg, maajohtaja, M-Brain Suomi,
joakim.nyberg@m-brain.com
+358 44 538 9227

Close
M-Brain.com