Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, kiinnostavien aiheiden seuraamiseen, teknologian kehitykseen ja strategiseen konsultointiin. Blogimme tarjoaa ajankohtaisia näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla.

Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun myös somekanavissamme LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Lisää mielenkiintoista luettavaa löydät myös M-Brainin englanninkielisestä blogista.

Tässä blogikirjoituksessa kerromme, kuinka ohjelmistoalusta toimii organisaatiosi eduksi. Jotta voisit hyötyä kilpailu- ja markkinatiedosta optimaalisella tavalla, prosessoi se seuraavasti:
Read more »

M-Brain sosiaalinen media markkinatietona analyysipalvelut

Sosiaalinen media on mittava ja informatiivinen tiedonlähde. Kuitenkin juuri näiden ominaisuuksien takia sen loppumattomia syvyyksiä on vaikea luovia ja sen antimia tehokkaasti eritellä. Strategisesti kullanarvoista markkinatietoa olisi pilvin pimein tarjolla, mutta minkälaista? Miten sitä voisi parhaiten hyödyntää oman organisaation strategisessa päätöksenteossa? M-Brainin Head of Intelligence Services Joonas Kovapohja kertoo, miten otat somen haltuun päätöksenteon tueksi.
Read more »

Globaalit pakkausmarkkinat ovat hyvässä nosteessa, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös suomalaisille toimijoille. M-Brainin Industry Insights -palvelun avulla on mahdollista seurata pakkausalan uutisointia laajasti erilaisista näkökulmista. Palvelun kautta saa helposti tietoa muun muassa kuluttajien mieltymyksistä, kartonkipakkausten kehityksestä sekä ympäristönäkökulmista pakkausalalla. Kaikki blogissa mainitut esimerkit ovat nostoja palvelun tarjoamasta sisällöstä.
Read more »

1
2
3
22
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close
M-Brain.com