• Blogi

Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, seurantaan, teknologiaan ja konsultointiin. Blogimme tarjoaa näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla. Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun.

 

Tutustu blogiimme englanniksi

M-Brain on mukana 10 vuotta täyttävällä Markkinoinnin viikolla, joka tänä vuonna pidetään 5.-6. syyskuuta Helsingin Messukeskuksessa. MTL:n ja Helsingin Messujen vuosittain järjestämä alan suurin ammattilaistapahtuma kokoaa saman katon alle markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän osaajat ja johdon.
Lue lisää »

Tietojohtamisen kehittämishaasteita M-Brain

Tietoyhteiskunta, tietopääoma, tiedolla johtaminen ja digitaalisuus ovat pian arkipäivää. Digitaalisuus alkoi orastaa jo 70 -luvun lopussa, kun tieto siirtyi yhä enemmän elektroniseen muotoon. Tiedon ulkoiset viranomaisvaatimukset johdattelivat tiedonhankinnan rationalisoinnin myötä hallinnon ja tuotannon kehittämisvaiheisiin sekä edelleen liiketoiminnan ohjaukseen johtaen myös tietoyhteiskunta-ajatteluun.
Lue lisää »

Äskettäin mediatutkija Rasmus Kleis Nielsen totesi, että uutiskulutuksen suhteen kansa on jakautumassa: osa seuraa monipuolisesti ja aktiivisesti uutisointia, kun taas osan tietämys määrittyy lähinnä sosiaalisessa mediassa sattumalta vastaantulevan uutissisällön pohjalta. Nuoriso elää digiaikaa, jossa somen rooli korostuu. Vastaavasti vanhempi väki luottaa vielä paljolti perinteiseen mediaan, kuten sanomalehtiin ja televisioon.
Lue lisää »

1
2
3
18
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close