Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, kiinnostavien aiheiden seuraamiseen, teknologian kehitykseen ja strategiseen konsultointiin. Blogimme tarjoaa ajankohtaisia näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla.

Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun myös somekanavissamme LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Lisää mielenkiintoista luettavaa löydät myös M-Brainin englanninkielisestä blogista.

M-Brain Industry Insights - New Insights Portal

Industry Insights -palvelumme antaa sinulle tarvittavat tiedot organisaatiosi liiketoiminnan menestyksellistä hoitamista varten. Palvelun ydin on relevantti sisältö: saatavilla olevat uutiset räätälöidään aina vastaamaan kunkin asiakkaamme yksilöllisiä tarpeita. Industry Insights koostuu päivittäisistä uutiskirjeistä sekä Insights-portaalista.
Read more »

M-Brain kilpailija-analyysi

Tiedätkö, miten medianäkyvyytesi vertautuu kilpailijoihisi? Saavatko kilpailijoiden tuotteet enemmän kiitosta sosiaalisessa mediassa? Keskitytkö markkinointitoiminnassasi oikeisiin kysymyksiin? Entä mitä kilpailijasi oikeastaan tekevät sosiaalisessa mediassa?
Read more »

Median digitalisoituminen ja globalisoituminen sekä sosiaalisen median paisuminen tarkoittavat valtavia määriä informaatiota, joka pitää sisällään tietoa muun muassa organisaatiosi tai sen kilpailijoiden julkisuudesta, tärkeää tietoa toimialatrendeistä sekä asiakkaidesi mielipiteistä. Miten valvoa tätä laajaa informaatiokenttää ja seuloa sieltä vain organisaatiollesi kiinnostavat asiat?
Read more »

1
2
3
31
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close