Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, seurantaan, teknologiaan ja konsultointiin. Blogimme tarjoaa näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla. Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun.

 

Tutustu blogiimme englanniksi

Tulevaisuuden tekeminen M-Brain

Tulevaisuus ja muuttuva yhteiskunta on ollut yksi kevään kuumista aiheista. Ei vähiten äskettäin julkaistun Suomen uusia mahdollisuuksia luotaavan raportin takia. Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan tilaaman yhteenvedon laativat tulevaisuusgurut Risto Linturi ja Osmo Kuusi. Teknologian kovan muutosvauhdin takia aihe on muutenkin ollut taajaan esillä median reportaaseissa ja bisnesalan tapahtumissa.
Read more »

Moni suomalainen hieraisi viime viikolla silmiään, kun mediassa levisivät kuvat suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösestä poseeraamassa Cannesin punaisella matolla ohjaajasuuruus Spike Leen ja ohjaajan BlacKkKlansman-elokuvan muiden näyttelijätähtien kanssa. Pääkkönen näyttelee Spike Leen tuoreen elokuvan pahisroolissa Felix Ketteridgeä, pikkukaupungin kiihkeää Ku Klux Klanin jäsentä. Aktiivisesti elokuva-alaa seuraava M-Brainin analyytikko Mikko Silvennoinen pitää Pääkkösen roolia Leen elokuvassa historian merkittävimpänä suomalaisläpimurtona näyttelijäntyön saralla.
Read more »

Nopea muutostahti niin yhteiskunnassa kuin liike-elämässäkin näkyy kaikkialla teknologiassa, uusissa ilmiöissä ja ehkäpä kaikkein selkeimmin tiedolla johtamisessa. Päätöksenteon pohjana käytetty tieto uhkaa vanhentua ja vääristyä. Uutta dataa syntyy koko ajan, mutta uusimman asiantuntijatiedon hyödyntäminen on haaste organisaatioille. Liiketoiminnan jatkuva seuranta ja laadukas tiedon analysointi varmistavat, että päätöksenteko pohjaa paikkansapitävään tietoon.
Read more »

1
2
3
22
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close