Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, kiinnostavien aiheiden seuraamiseen, teknologian kehitykseen ja strategiseen konsultointiin. Blogimme tarjoaa ajankohtaisia näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla.

Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun myös somekanavissamme LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Täällä voit tutustua blogiimme englanniksi

M-Brain-ad-hoc-media-analyysi

Mitä yhteistä on toimitusjohtajan vaihtumisella, poliittisella avauksella, uuden palvelun lanseeraamisella, ilmastokeskustelun kiihtymisellä, vastuullisuuteen liittyvällä somekohulla, yrityskaupalla ja korona-epidemian kehittymisellä? Kaikki edustavat uusia, yllättäviäkin tapahtumia. Kaikki edustavat muutosta. Kaikki ovat myös olleet toteuttamiamme ad hoc -analyysien aiheita.
Read more »

Sosiaalinen media on arkipäiväistynyt osaksi työelämää siinä määrin, että useimmilla organisaatioilla on jonkinlainen suunnitelma siitä, mitä somessa tehdä. Asiakkaita tavatessani huomaan, että ilmassa välillä kuitenkin leijuu ääneen lausumattomia kysymyksiä: teemmekö oikeita asioita, olemmeko mukana oikeissa sosiaalisen median kanavissa, jaammeko sopivia sisältöjä sopivissa some-kanavissa oikeaan aikaan oikealle yleisölle? Entä mitä ne kilpailijamme tekevät?
Read more »

Future_Oriented_Analysis-M-Brain

Voittojen ja menestyksen hakeminen on kaikkien yritysten geeneissä. Mistä löytäisimme ratkaisun ikuiseen liiketoiminnan kasvuun? Voisimmepa ennakoida, milloin tähdet ovat meidän suunnitelmiamme suosivassa asennossa! Entäpä jos voisimme taikoa menestystä milloin ja missä haluamme!
Read more »

1
2
3
28
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close