Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, kiinnostavien aiheiden seuraamiseen, teknologian kehitykseen ja strategiseen konsultointiin. Blogimme tarjoaa ajankohtaisia näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla.

Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun myös somekanavissamme LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Täällä voit tutustua blogiimme englanniksi

Yhteiskuntavastuu-analyysi-M-Brain

Taloustutkimus tutkii vuosittain toimittajien mielipiteitä koskien yritysten viestinnän onnistumista. Viimeisin tutkimus valmistui toukokuun puolivälissä, ja siinä pantiin järjestykseen toimialoittain toista sataa suomalaista yritystä sekä julkisen sektorin ja kolmannen sektorin organisaatiota. Yksi M-Brainin keskeisimmistä osaamisalueista puolestaan on julkisuusanalyysit, joilla yritykset muun muassa mittaavat oman viestintänsä onnistumista käytännössä – kuinka paljon julkisuutta tuli ja millaista se oli.
Read more »

Näkemyksellinen tieto auttaa luovimaan kasvavassa datameressä - M-Brain

Nyt kesän korvalla on mainio hetki vetää yhteen alkuvuoden tekemistä, ja arvioida millaisia tuloksia viestinnän toimenpiteillä on saavutettu. Viestinnän mittaaminen, etenkin säännöllisesti toteutettuna, varmistaa sen, että organisaatio tekee oikeita asioita, eikä hukkaa resursseja tehottomiin toteutuksiin. Nämä oikeat asiat ilmenevät viestinnän mittarien kehityksessä, jossa menestykset erottuvat vähemmän onnistuneista toteutuksista.
Read more »

ProCom Day panelists - M-Brain - photo by Outi Paasonen

M-Brain on jälleen 5.6.2019 järjestettävän ProCom-päivän virallinen yhteistyökumppani. Kutsuimme tapahtuman lämpiölavalle mukaamme kolme mielenkiintoista vierasta keskustelemaan siitä, millaista on vastuullinen viestintä kasvuyrityksessä.
Read more »

1
2
3
27
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close