Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, seurantaan, teknologiaan ja konsultointiin. Blogimme tarjoaa näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla. Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun.

 

Tutustu blogiimme englanniksi

Yritys voi joutua julkisuuskriisin pyörteisiin miltei missä ja milloin tahansa. Sen voi laukaista keskellä yötä käyty Facebook-keskustelu, harkitsematon twiitti tai skandaaliuutinen. Nykyajan kriisit näkyvät monissa kanavissa, leviävät laajalle ja kiihtyvät nopeasti. Kuinka yrityksessä voidaan varautua kriisinhallintaan ja kriisiviestintään?
Read more »

Presidentinlinna Helsinki M-Brain

Sosiaalinen media on jälleen puhututtanut presidentinvaalien yhteydessä. Esimerkiksi Helsingin Sanomat ennakoi käynnissä olevista presidentinvaaleista kaikkien aikojen somevaaleja kampanjoiden some-budjeteilla mitaten. MTV3 puolestaan uutisoi Sauli Niinistön some-näkyvyyden olevan ylivoimaista samalla kun Laura Huhtasaari ja Paavo Väyrynen ovat kirineet istuvan presidentin etumatkaa kiinni. Uutisessaan MTV3 keskittyi ehdokkaiden omilta some-tileiltään tekemien päivitysten synnyttämään vuorovaikutukseen.
Read more »

Oikeaan suuntaan - M-Brain

Vuoden alussa moni meistä pohtii normaalin arjen käytäntöjä ja sujuvia rutiineja. Loman jälkeen muistamme hyvin, että stressi on tilannetajun pahin vihollinen. Stressitilanteessa emme mieti maailman megatrendejä emmekä ennakoi riittävästi heikkoja signaaleja, vaan keskitymme selviämiseen olemassa olevassa hetkessä.
Read more »

1
2
3
20
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close