Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, seurantaan, teknologiaan ja konsultointiin. Blogimme tarjoaa näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla. Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun.

 

Tutustu blogiimme englanniksi

Sielunmaisemassa alustatalous ja ripaus sinistä - M-Brain

Olen viettänyt viime aikoina kymmeniä tunteja alustatalouden teorioiden ja niiden käytäntöön soveltamisen parissa etsien mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvulle ja uudistamiselle sekä liiketoimintaekosysteemin rakentamiselle. Tutuksi ovat tulleet muun muassa W.Chan Kim ja Renee Mauborgnen Sinisen meren strategia ja Uusi sininen meri, Timo Santalaisen ja Ram.B.Baligan Kun normibisnes ei riitä, kestävä strategointi sekä alustatalous.fi-sivuston perustiedot.
Read more »

Tulevaisuuden tekeminen M-Brain

Tulevaisuus ja muuttuva yhteiskunta on ollut yksi kevään kuumista aiheista. Ei vähiten äskettäin julkaistun Suomen uusia mahdollisuuksia luotaavan raportin takia. Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan tilaaman yhteenvedon laativat tulevaisuusgurut Risto Linturi ja Osmo Kuusi. Teknologian kovan muutosvauhdin takia aihe on muutenkin ollut taajaan esillä median reportaaseissa ja bisnesalan tapahtumissa.
Read more »

Moni suomalainen hieraisi viime viikolla silmiään, kun mediassa levisivät kuvat suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösestä poseeraamassa Cannesin punaisella matolla ohjaajasuuruus Spike Leen ja ohjaajan BlacKkKlansman-elokuvan muiden näyttelijätähtien kanssa. Pääkkönen näyttelee Spike Leen tuoreen elokuvan pahisroolissa Felix Ketteridgeä, pikkukaupungin kiihkeää Ku Klux Klanin jäsentä. Aktiivisesti elokuva-alaa seuraava M-Brainin analyytikko Mikko Silvennoinen pitää Pääkkösen roolia Leen elokuvassa historian merkittävimpänä suomalaisläpimurtona näyttelijäntyön saralla.
Read more »

1
2
3
23
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close