• Blogi

Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, seurantaan, teknologiaan ja konsultointiin. Blogimme tarjoaa näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla. Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun.

 

Tutustu blogiimme englanniksi

Äskettäin mediatutkija Rasmus Kleis Nielsen totesi, että uutiskulutuksen suhteen kansa on jakautumassa: osa seuraa monipuolisesti ja aktiivisesti uutisointia, kun taas osan tietämys määrittyy lähinnä sosiaalisessa mediassa sattumalta vastaantulevan uutissisällön pohjalta. Nuoriso elää digiaikaa, jossa somen rooli korostuu. Vastaavasti vanhempi väki luottaa vielä paljolti perinteiseen mediaan, kuten sanomalehtiin ja televisioon.
Lue lisää »

Vihreiden historian paras tulos kuntavaaleissa sekä perussuomalaisten murskatappio nousivat voimakkaasti esille tämän vuoden kuntavaalien tulosten uutisoinnissa.
Lue lisää »

Kattava mediaseuranta vastaa koko organisaation tarpeisiin

Nordnet on pohjoismainen, netissä toimiva osake- ja rahastovälittäjä, joka on vertailuissa valittu useita kertoja Suomen parhaaksi online-välittäjäksi. Nordnetillä on Suomessa kaikkiaan 140 000 aktiivista asiakassalkkua, ja se on hintatietoisten piensijoittajien suosiossa. Viime aikoina Nordnet on tehnyt uuden aluevaltauksen sijoittamisen vertaistukipalveluihin ja lanseerannut sosiaalisen sijoitusverkoston Sharevillen.
Lue lisää »

1
2
3
17
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close