Blogi

Me M-Brainilla suhtaudumme intohimoisesti tietoon, seurantaan, teknologiaan ja konsultointiin. Blogimme tarjoaa näkemyksiä näistä aiheista ja aina silloin tällöin haluamme sekoittaa pakkaa jollain uudella ja odottamattomalla. Kutsumme sinut seuraamaan meitä ja liittymään keskusteluun.

 

Tutustu blogiimme englanniksi

Sosiaalinen media on kuin voimakkaasti virtaava joki, jonka imun tuntee heti, kun sinne hyppää. Virtaus saattaa olla vaativa ja voimakas, toisinaan jopa pelottava. Silti, jos onnistuu hyväksymään, että se on voima, jota kukaan meistä ei yksin voi hallita, sen voi huomata olevan myös ilahduttava, jännittävä – ja arvokas.
Read more »

Somekulttuurin luominen - M-Brain

Elämme aikakaudella, jolloin viestintää ohjaavat erilaiset sosiaalisen median alustat. Massoittain ihmisiä viestii joka päivä erilaisissa kaikille avoimissa kanavissa. Miten näitä alustoja voisi sitten hallita ja hyödyntää? Etenkin kun alustoista saa kerättyä dataa vain palasina ja loppu katoaa bittiavaruuteen.
Read more »

Internet ja sosiaalinen media ovat tuoneet laajamittaisen vaikuttamisen keinot jokaisen yksilön ulottuville. Paikoin julkiseen keskusteluun ja mielipiteeseen pyritään häpeilemättä vaikuttamaan. Räikeimmillään vaikutusyritykset näkyvät valeuutisina ja suoranaisena disinformaationa. Vanha ilmiö on median murroksen myötä saanut uuden, vapaamman temmellyskentän, jossa fakta ja fiktio keimailevat kilpaa keskenään. Vaikka taistelu disinformaation leviämistä vastaan on käynnissä, ”saastunut” data uhkaa vääristää viestinnän mittaamista. Vahingot saadaan minimoitua panostamalla mittausprosessin laatuun.
Read more »

1
2
3
21
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close