Tarjoamme parhaan toimialatiedon päivittäin käyttöösi

Energiapolitiikka, ydinvoima, älykkäät sähköverkot, uusiutuva energia, aurinkoenergia, sähkön jakelu, maalämpö, vesivoima, sähköinen liikenne, jäte-energia, kaukolämpö, energiansäästö, energiatehokkuus jne...Jätä yhteystietosi alle ja tilaa energia-alaa koskeva uutiskooste kahdeksi viikoksi maksutta sähköpostiisi.

Tarvitsetko säännöllisesti tietoa energia-alasta?

Energiakysymykset ovat keskeinen tekijä hyvinvoivassa yhteiskunnassa. Aihe on ajankohtainen niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Energian hinta ja luotettava toimitus sekä älykkäät tulevaisuuden energiaratkaisut vaikuttavat meihin kaikkiin.


Energia-alan monipuolisen tuotantorakenteen varmistaminen, uusien energiaratkaisujen kehittäminen sekä kestävä energiantuotanto ovat kovia tavoitteita. Näitä ja monia muita energia-alaan liittyviä ilmiöitä voit seurata M-Brainin toimialaseurannan uutiskoosteiden avulla.

Tiedon käsittely ja
luokittelu tehdään asiantuntijatyönä

Palvelumme tuotannossa yhdistyvät laajat datamassat ja ihmisäly. Tuottamamme raportti sisältää vain merkityksellistä tietoa, ilman hakukoneroskaa tai tuplaosumia.


Seuraamme uutisvirrasta juuri niitä asioita, joita kulloinkin tarvitset, joten aikaasi ei kulu tiedon hakemiseen tai oleellisen tiedon etsimiseen.

Mahdollisuus tiedon tarkkaan rajaukseen

Voimme rajata uutiset niin merkitystasojen kuin näkökulmienkin mukaan. Seurantaan voidaan myös lisätä juuri sinua kiinnostavien toimialojen uutisia. Rajausten avulla mukaan saadaan myös tarkempia alueellisia tai paikallisia uutisia.

Tarvittaessa räätälöimme seurantaa toiveidesi mukaan.

Tilaa nyt energia-alaan liittyvä demo
veloituksetta testikäyttöösi

Vastaamme mielellämme kysymyksiin palveluumme liittyen. Ota yhteyttä ja kerro meille millaisesta toimialaraportista olisi juuri sinulle hyötyä.