Kilpailija-analyysi auttaa keskittymään olennaiseen

M-Brain kilpailija-analyysi

Tiedätkö, miten medianäkyvyytesi vertautuu kilpailijoihisi? Saavatko kilpailijoiden tuotteet enemmän kiitosta sosiaalisessa mediassa? Keskitytkö markkinointitoiminnassasi oikeisiin kysymyksiin? Entä mitä kilpailijasi oikeastaan tekevät sosiaalisessa mediassa?

Kilpailijoiden analysointi ja vertailu on välttämätöntä, jotta saat reaaliaikaista tietoa siitä, mihin markkina-alueisiin ja ilmiöihin he keskittyvät. M-Brainin kilpailija-analyysit räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme palveluja yksinkertaisemmista vertailututkimuksista syvällisiin strategisiin analyyseihin, jotka kattavat kaikki olennaiset kilpailijatoiminnot. Kaikissa analyyseissamme korostuu jatkuvuuden merkitys: säännöllisin väliajoin tehty analyysi auttaa hahmottamaan trendejä ja muutoksia kilpailijoiden medianäkyvyydessä.

 

Kilpailija-analyysi – olennaiset vertailutiedot kompaktissa muodossa

Sopivankokoisen, oivaltavan tutkimuksen aikaansaamiseksi suosittelemme kilpailija-analyysiamme, jossa keskitytään vertailemaan yritystäsi sen 1–5 tärkeimpään kilpailijaan. Määritämme yhdessä kanssasi olennaisimmat seurattavat toimituksellisen median julkaisut ja sosiaalisen median kanavat sekä optimaalisen seurantajakson.

Kilpailijoiden vertailuanalyysi tarjoaa tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa, aina samoilla mittareilla, jotta asiaankuuluva vertailu ja trendien havainnointi olisi mahdollista. Se tuo myös trenditietoa seuraavista vertailuyrityksille seuratuista mittareista: julkisuuden määrä, sävy ja maineviestit. Analyytikkomme lisäävät raporttiin näkemyksensä yksittäisistä teemoista, jotka vaikuttivat kilpailijayritysten onnistumisiin tai haasteisiin seurantajaksolla.

Kilpailija-analyysin keskeiset edut:

 • Opit ymmärtämään kilpailijoidesi suhteelliset vahvuudet ja heikkoudet sekä alueet, joilla kilpailijat muodostavat uhan yrityksellesi
 • Saat tuotestrategiaasi ja brändimarkkinoinnin suunnittelua tukevaa tietoa: missä yrityksesi mahdollisuudet ovat ja millä alueilla suoritusta on parannettava?
 • Maineviestit-mittarimme paljastaa ne alueet, joilla menestyt jatkuvasti paremmin tai alueet, joilla teet heikompaa tulosta kuin kilpailijasi. Maineviestien kartoitus vastaa esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:
  • Saako joku kilpailijoistasi jatkuvasti kiitosta tuotteistaan?
  • Saako yrityksesi enemmän negatiivista palautetta asiakaspalvelusta sosiaalisessa mediassa kuin kilpailijat?
  • Kamppaileeko joku kilpailijoistasi maineongelmien kanssa?
  • Mikä vertailuyrityksistä menestyy parhaiten tai kehnoimmin kestävän kehityksen teemoissa?

 

Haluatko tietää enemmän vertailuanalyysistä tai muista strategisista analyyseistämme? Ota meihin yhteyttä, jotta saat kilpailutiedosta kaiken irti!

Tilaa M-Brainin uutiskirje!

Haluatko saada viimeisimmät tiedot palveluistamme, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin sekä linkkivinkkejä tuoreimmista blogeistamme? Liity sähköpostijakelulistallemme.

Tervetuloa tutustumaan meihin myös LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close
M-Brain.com