Kuppi kuuminta informaatiota

M-Brain industry insights business intelligence blog

Uhkaako tietoähky? Oletko kiinnostunut kilpailijoidesi liikkeistä tai vaikkapa toimialasi Aasian näkymistä? Siinä tapauksessa M-Brainin Industry Insights on täydellinen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin! Palvelu pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä organisaatiollesi relevanteilla markkinoilla tapahtuu, mitä kilpailijasi tekevät ja mistä julkisessa keskustelussa kohistaan. Toimitamme olennaisimmat uutiset tiivistettynä helposti ja nopeasti silmäiltävässä muodossa.

Content Managerimme Annukka Kaukovuori ja Senior Information Consultantimme Leena Jahkola vastaavat kolmeen kysymykseen palvelusta:

 

1. Miten kuvailisit palvelua?

Industry Insights on markkinoiden seurantaan tarkoitettu palvelu. Se tarkkailee monien eri toimialojen tapahtumia ja uutisointia sekä globaalisti että paikallisella tasolla. Industry Insights on helppo ja kätevä tapa vastaanottaa säännöllistä, ajankohtaista tietoa eri kentiltä, kilpailijoilta, asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta sekä yhteiskunnasta yleensä.

 

2. Mitkä ovat palvelun pääperiaatteet?

Industry Insights perustuu ainutlaatuiselle hybridiratkaisulle. Käytetty data poimitaan M-Brainin omalla teknologialla. Suuresta määrästä informaatiota analyytikkomme valikoivat, tiivistävät ja luokittelevat asiakkaillemme kiinnostavimman ja relevanteimman tiedon.

Jokainen tiivistetty artikkeli on tavallaan oma minianalyysinsa: sen sisältö on tarkasti luokiteltu esimerkiksi maantieteellisen sijainnin, merkittävyyden tai muunlaisten vaatimusten mukaisesti. Rakennamme yhdessä jokaisen asiakkaamme kanssa tähän luokittelujärjestelmäämme perustuvan, asiakkaan tarpeita varten räätälöidyn uutisprofiilin. Profiili takaa, että jokainen asiakas vastaanottaa juuri heidän organisaatiotaan varten rakennetun palvelun. Tarvittaessa voimme säädellä palvelun sisältöjä ja niiden volyymia luokittelun avulla.

 

3. Mitkä ovat asiakkaan saamat hyödyt?

Tarjoamme aidosti globaalia näkemystä useammilta markkinoilta. M-Brainilla on pääsy paikallisiin lähteisiin yhteensä 30 kielellä. Hybridiratkaisumme ansiosta voimme käsitellä suuren määrän dataa, valikoida joukosta olennaisen informaation, luokitella sen ja lähettää sen juuri silloin kun sitä tarvitaan. Tämä säästää asiakkaidemme aikaa. Palvelumme on saatavilla useissa eri formaateissa: sähköpostikirjeenä, Industry Insights -portaalista, RSS-feedinä sekä Intelligence Plaza -alustamme kautta.

Industry Insights tarjoaa relevanttia tietoa päätöksenteon tueksi: asiakkaamme saa juuri heitä varten kerättyä ja prosessoitua informaatiota.

 

Lisätietoa Industry Insights -palvelusta

Tutustu myös englanninkieliseen Industry Insights -blogisarjaamme, joka tarjoaa kiinnostavan syväsukelluksen eri toimialatrendeihin. Sarjan jokainen teksti on kirjoitettu palvelua taustamateriaalina käyttäen.

Tilaa M-Brainin uutiskirje!

Haluatko saada viimeisimmät tiedot palveluistamme, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin sekä linkkivinkkejä tuoreimmista blogeistamme? Liity sähköpostijakelulistallemme.

Tervetuloa tutustumaan meihin myös LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close