M-Brainin mediaseuranta on hybridiosaamista parhaimmillaan

Median digitalisoituminen ja globalisoituminen sekä sosiaalisen median paisuminen tarkoittavat valtavia määriä informaatiota, joka pitää sisällään tietoa muun muassa organisaatiosi tai sen kilpailijoiden julkisuudesta, tärkeää tietoa toimialatrendeistä sekä asiakkaidesi mielipiteistä. Miten valvoa tätä laajaa informaatiokenttää ja seuloa sieltä vain organisaatiollesi kiinnostavat asiat?

Mediaseurantapalvelun perustehtävä ei ole muuttunut: palvelulla tarjotaan yhä organisaatioille tietoa mediasisällöistä, jotka kiinnostavat heitä erityisesti. Uutisleikkeiden lähettäminen fyysisenä postina on seurantapalveluissa suurelta osin jäänyt historiaan ja palvelukanava on vaihtunut digitaaliseen, kuten monilla muillakin aloilla.

 

Ihminen ja teknologia käsittelevät dataa yhdessä

Digitalisaatio mahdollistaa sekä perinteisen että sosiaalisen median lähteiden entistä tehokkaamman seurannan. M-Brainin tiedonhallintaosaamisen kulminaatio on yhdistelmä omaa in-house -tekoälyämme ja analyytikkojemme ihmisälyä, jotka yhdessä seulovat relevanttia informaatiota median syövereistä ja jalostavat sen liiketoimintatiedoksi.

M-Brainin seuraamat toimituksellisen median lähteet kattavat muun muassa avoimet ja maksumuurintakaiset digitaaliset sisällöt, digitaaliset sanomalehdet ja aikakauslehdet sekä monet muut median muodot. Seuraamme tällä hetkellä noin 600 eri printtimediaa Suomen toimistolla. Lisäksi tarjoamme kattavaa sosiaalisen median seurantaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teknologiamme kehittyessä pystymme troolaamaan dataa vielä entistä laajemmalla skaalalla.

 

Globaalitason mediaseurantaa

Kielikään ei ole meille este: mediaseurantamme avulla voit tarkastella markkinoita ympäri maailman 68 eri kielellä. M-Brainin sisäistä indeksointitekniikkaa ja yli kolmen miljoonan lähteen tietokantaa kehitetään jatkuvasti reaaliaikaisen käyttäjätilaston mukaisesti. Mediaseurantapalveluillamme voit suunnata katseesi esimerkiksi oman organisaatiosi tai kilpailijoidesi saamaan julkisuuteen, markkinoiden kehitykseen tai niitä häiritseviin tekijöihin, tai markkinoillesi relevanttiin sääntelyyn.

Mediaseurantapalveluun voit yhdistää myös media-analyysin, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin mediaseurannan tuloksia. Yhdistelmäpalvelu auttaa hahmottamaan organisaatiosi julkisuuden kokonaiskuvaa sekä tekemään tehokkaampia viestintätoimia tulevaisuudessa.

 

Tutustu M-Brainin mediaseurantapalveluihin täältä ja ota meihin yhteyttä, niin kehitämme juuri sinun organisaatiollesi sopivan seurantapalvelun!

Millainen palvelumme käytännössä on? Lue pitkäaikaisen kumppanimme Nenäpäivän mediaseurantakokemuksista

Tilaa M-Brainin uutiskirje!

Haluatko saada viimeisimmät tiedot palveluistamme, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin sekä linkkivinkkejä tuoreimmista blogeistamme? Liity sähköpostijakelulistallemme.

Tervetuloa tutustumaan meihin myös LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close