Tietoa ja tunnetta Markkinoinnin viikolla jo 10 vuotta

M-Brain on mukana 10 vuotta täyttävällä Markkinoinnin viikolla, joka tänä vuonna pidetään 5.-6. syyskuuta Helsingin Messukeskuksessa. MTL:n ja Helsingin Messujen vuosittain järjestämä alan suurin ammattilaistapahtuma kokoaa saman katon alle markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän osaajat ja johdon.

Markkinoinnin viikon tavoitteena on kehittää suomalaisen markkinointikentän osaamista ja nostaa esiin ajankohtaisimmat puheenaiheet. Seminaariesityksissä ääneen pääsevät alan kiinnostavimmat asiantuntijat. Myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen Messukeskuksesta kertoo, että juhlavuoden puheenvuorot pureutuvat erityisesti markkinoinnissa kuluneen vuosikymmenen aikana tapahtuneeseen muutokseen. Myös digitalisaatio ja tekoäly ovat vahvasti läsnä.

Liiketoiminnan kehitysjohtaja Nora Kärkkäinen M-Brainilta pitää Markkinoinnin viikkoa tilaisuutena saada uusia ajatuksia: tapahtumassa voi kuunnella kymmeniä esityksiä ja samalla keskustella sekä tuttujen että uusien kollegoiden kanssa. Nora puhuu avajaispäivänä tiistaina otsikolla Kahnemanista post-truth-aikakauteen – Mitä tapahtuu tiedolla johtamiselle?.
”Markkinoinnin ammattilainen taitaa sekä tunteen että tiedon. Omassa esityksessäni pohdin tiedolla johtamisen kenttää ja trendejä ajassa, joka on julistettu niin post-truthin kuin emotionaalisuudenkin aikakaudeksi”, Nora kertoo.

Konsultti Sanelma Helkearon keskiviikon puheenvuoro käsittelee rajojen hälvenemisestä sekä sisällön, seurannan ja analyysin murrosta. Esimerkkinä murroksesta on media-alan kehitys ja näkökulmana sen vaikutus yksilöön ja asiakkaaseen. Myös Sanelman mielestä tapahtuma, joka kerää suuren joukon markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia yhteen, on oivallinen paikka tavata vanhoja tuttuja, kohdata uusia kasvoja ja päästä tunnustelemaan, mistä alalla Suomessa tällä hetkellä tuulee.

MTL:n mukaan 10-vuotias Markkinoinnin viikko haluaa painottua aiempaa enemmän strategiseen markkinointiin. Tästä viestii 2016 tehty nimenmuutos Markkinointiviestinnän viikosta Markkinoinnin viikoksi. Samalla tapahtuma muutti Wanhasta Satamasta väljempiin tiloihin Messukeskukseen ja kasvatti kävijämääränsä huikeaan 5 200 vierailijaan.

Nora Kärkkäinen puhuu 5.9. kello 13.30 -13.50 Tunne ja tieto -lavalla ja Sanelma Helkearo 6.9. kello 10.30-10.50 Tulevaisuuden asiakas -lavalla. Muita m-brainilaisia voi tavata osastolla 9. Tutustu koko ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Markkinoinnin viikon sivuilla. Nähdään Messukeskuksessa!

 

Kuva: Markku Ojala

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close