Blogg

På M-Brain är vi starkt engagerade i allt som rör intelligence, mediebevakning, teknik och konsulttjänster. På vår blogg debatteras dessa ämnen flitigt, och då och då hettar det till med något nytt och oväntat. Följ oss på vår blogg och var med och diskutera!

Läs vår blogg på engelska.

Skapa inte för många scenarier! Det är ett av de handfasta råd som Hans Kjellberg, head of consultancy på M-Brain Group, brukar ge till organisationer som funderar på att genomföra ett scenarioanalysprojekt. Detta enkla men viktiga råd gäller alltid, oavsett bransch eller antal deltagare i processen. Nedan följer ytterligare några tips för dig som vill lära dig mer om denna spännande och utmanande metod.
Read more »

M-Brain Intelligence Conference

M-Brains europeiska Market Intelligence-konferens har i år ett späckat program på temat "From Mozart to Picasso - Intelligence, the Art of Informed Leadership". Läs mer om de keynotes, presentationer och workshoppar som erbjuds på konferensen den 14-15 juni.
Read more »

M-Brain har utökat sin verksamhet genom köpet av det norska mediebevaknings och medieanalysföretaget Opoint. Köpet inkluderar Opoints dotterbolag i Norge, Sverige och Estland.
Read more »

1
2
3
5
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close