Intelligence Plaza® – Ohjelmisto markkina- ja kilpailutiedon hallintaan

M-Brain Intelligence Plaza® – Competitive Intelligence Tool

Hallitse yrityksesi sisäistä- ja ulkoista tietoa Intelligence Plazan® avulla

Intelligence Plaza® on laaja-alainen kilpailu- ja markkinatiedon alusta, jossa organisaatiosi ulkoinen ja sisäinen tieto yhdistyvät. Ohjelmisto automatisoi rutiineja ja järjestää tietosi yhteen tallennuspaikkaan mahdollistaen samalla tietojen jakamisen ja toimittamisen muille käyttäjille.  Korkealaatuisessa ohjelmistossa on helppokäyttöiset toiminnot yhteistyötä, hakutoimintoja ja sähköpostihälytyksiä varten.

Tiedosta näkemykseen

Osallista organisaatiosi sisäiset verkostot ja muuta tietoprosessisi automaattisiksi hyödyntämällä Intelligence Plazaa®. Intellgence Plazan® avulla yhdistät eri lähteistä saatavat tiedot toteuttamiskelpoisiksi näkemyksiksi ja tehostat johtotason päätöksentekoa. Vuonna 2013 tehty Global Market Intelligence Survey kertoo, että maailmanluokan markkinatietotyökaluja käyttävien yritysten tehokkuus koheni 25 % verrattuna muihin yrityksiin.

Intelligence Plazaa® suosii yli 50 000 yritysten päätöksentekijää eri puolilla maailmaa. Voit valita itsenäisen  Intelligence Plaza® -kokonaisratkaisun tai ottaa Intelligence Plazan® käyttöön olemassa olevassa SharePoint-ympäristössäsi.

Tilaa demo Vieraile osoitteessa IntelligencePlaza.com
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close