Intelligence Plaza® – Ohjelmisto markkina- ja kilpailutiedon hallintaan

M-Brain Intelligence Plaza® – Competitive Intelligence Tool

Hallitse yrityksesi sisäistä- ja ulkoista tietoa Intelligence Plazan® avulla

Intelligence Plaza® on laaja-alainen kilpailu- ja markkinatiedon alusta, jossa organisaatiosi ulkoinen ja sisäinen tieto yhdistyvät. Ohjelmisto automatisoi rutiineja ja järjestää tietosi yhteen tallennuspaikkaan mahdollistaen samalla tietojen jakamisen ja toimittamisen muille käyttäjille.  Korkealaatuisessa ohjelmistossa on helppokäyttöiset toiminnot yhteistyötä, hakutoimintoja ja sähköpostihälytyksiä varten.

Tiedosta näkemykseen

Osallista organisaatiosi sisäiset verkostot ja muuta tietoprosessisi automaattisiksi hyödyntämällä Intelligence Plazaa®. Intellgence Plazan® avulla yhdistät eri lähteistä saatavat tiedot toteuttamiskelpoisiksi näkemyksiksi ja tehostat johtotason päätöksentekoa. Vuonna 2013 toteutetun Global Market Intelligence Survey -tutkimuksen perusteella markkinatietotyökaluja käyttävien yritysten tehokkuus koheni 25 % verrattuna muihin yrityksiin.

Intelligence Plazaa® suosii yli 50 000 yritysten päätöksentekijää eri puolilla maailmaa. Voit valita itsenäisen  Intelligence Plaza® -kokonaisratkaisun tai ottaa Intelligence Plazan® käyttöön olemassa olevassa SharePoint-ympäristössäsi.

Tilaa demo Lisätietoja IntelligencePlaza® -ohjelmistosta

Lataa M-Brainin mobiilisovellus

M-Brainin mobiilisovelluksen avulla pääset helposti käsiksi Intelligence Plaza® -ohjelmistotyökalussa oleviin sisältöihin. Sovelluksen avulla voit hakea ja lukea sisältöjä sekä jakaa tärkeimmät uutiset eteenpäin haluamillesi vastaanottajille. Sovellus on Intelligence Plaza® -asiakkaille maksuton ja se on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä “M-Brain”.

Voit ladata sovelluksen myös klikkaamalla itsesi sovelluskauppaan alla olevista linkeistä:

Lataa sovellus AppStoresta

Lataa Google Play -sovelluskaupasta

 

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close