M-Brainin Intelligence Plaza on markkina- ja kilpailijatiedon hallinnointiin ja hyödyntämiseen luotu monipuolinen alusta. 

Yritysten toiminnan kannalta tarpeellinen informaatio on usein hajallaan ja siiloutunutta. Intelligence Plaza -ratkaisu vastaa tähän haasteeseen kokoamalla organisaation sisäisen ja ulkoisen liiketoimintatiedon yhteen paikkaan. Alustan avulla voit jakaa eri lähteistä peräisin olevaa markkina- ja kilpailijatietoa hallitusti erilaisille sisäisille kohderyhmille. Näin parannat ja tehostat kollegoidesi ja eri osastojen välistä yhteistyötä, tiedon hallintaa sekä pääsyä olennaisen tiedon äärelle.

Lue lisää Intelligence Plazan hyödyistä

 

Tarpeisiisi räätälöidyn sisällön, ihmistyön ja teknologian yhdistelmä auttaa tehostamaan organisaatiosi päätöksentekoa

Intelligence Plaza on mahdollista ostaa joko itsenäisenä ratkaisuna, jolloin hallinnoit sitä oman tiimisi kanssa, tai se voidaan hankkia hybridimallimme mukaisesti yhdessä M-Brainin muiden markkinatietopalvelujen kanssa. Jälkimmäinen lähestymistapa tarjoaa organisaatiosi käyttöön nopeasti laadukasta sisältöä, jota voit analysoida edelleen tai hyödyntää sellaisenaan päätöksentekosi tukena.

Voimme tarjota sinulle myös täysin hallinnoidun palvelun, jolloin analyytikkomme ovat osa laajennettua tiimiäsi; kuratoimme tietosisältöjä, hallinnoimme raportointinäkymiä, päivitämme alustalle viimeisimpiä markkina- ja kilpailijatietoja sekä tarjoamme tukipalveluja. Kun valitset käyttöösi täyden palvelun Intelligence Plaza -ratkaisun, hyödyt samalla asiantuntijoidemme osaamisesta ja saat laadukasta juuri sinun tietotarpeisiisi räätälöityä sisältöä.

Mitä minun pitäisi tietää viimeisimmän kvartaalin kilpailutilanteesta?

Jotta yrityksesi voi reagoida ketterästi liiketoimintasi kannalta kriittisiin käänteisiin, tarvitsette ajankohtaista tietoa viimeisimmistä ilmiöistä, asiakkaistanne ja kilpailijoiden toimista. Intelligence Plaza -ratkaisu mahdollistaa käyttöösi kokeneiden markkina- ja toimiala-analyytikkojemme luoman laadukkaan sisällön. Yli 80 % asiakkaistamme hyödyntää täyden palvelun Intelligence Plaza -ratkaisua, joka yhdistää heille räätälöidyt markkina- ja kilpailija-analyysipalvelut toimitettuna suoraan ohjelmistoalustaan. Lue lisää analyysipalveluistamme

Toimialaasi koskevan uutisoinnin seuraaminen onnistuu kätevästi Intelligence Plazasta

Seuraamme kattavasti eri toimialoja maailmanlaajuisesti. Industry Insights -palvelun avulla voimme toimittaa jäsennellyn toimialatiedon organisaatiosi käyttöön suoraan Intelligence Plazaan. Palvelun sisältö räätälöidään eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.

M-Brain's Intelligence software Plaza10

Haluaisitko kuulla lisää eri Intelligence Plaza -ratkaisuista?

Ota yhteyttä!

Intelligence Plazan hyödyt

Intelligence Plaza on skaalautuva tietopohjainen ratkaisu, joka kykenee vastaamaan kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Erinomaisen mobiilisovelluksemme ansiosta käyttäjät ovat olennaisen tiedon äärellä kaikkina vuorokaudenaikoina. Alustaa on helppo käyttää sekä pöytätietokoneella että mobiililaitteella. Intelligence Plaza tukee mainiosti organisaatiosi tiedonhallintaan ja hyödyntämiseen pohjautuvaa IT-strategiaa.

Kattava ratkaisu

Automatisoi ja virtaviivaista tiedon kulkusi sekä paranna:

 • Strategista päätöksentekoa
 • Markkinatietoisuutta
 • Myynnin mahdollistamista
 • Kykyä minimoida riskejä

Monipuolinen sisältö

Strategista tietoa ja oivalluksia:

 • Markkinoista ja toimialoista
 • Kilpailijoista
 • Yrityksistä ja asiakkaista

Osallista organisaatiosi

Kommentoi, jaa ja arvioi sisältöjä. Käynnistä tiedon luominen ja hallinnoiminen yhdessä ja helpota organisaatiosi sisäistä oppimista. Alustan avulla parannat yhteistyötä esimerkiksi näiden tiimien välillä:

 • Tuotekehitys
 • Markkinatieto
 • Myynti ja markkinointi
 • Liiketoiminnan kehitys

Tietoa helposti käden ulottuvilla

Intellignce Plazassa voit hyödyntää esimerkiksi näitä ominaisuuksia:

 • Hälytykset ja uutiskirjeet tiedon jakamiseen
 • Visuaaliset raportointinäkymät avaintiedon korostamiseksi
 • Tarkennettu haku kaiken oleellisen tiedon löytämiseksi

Räätälöityä tietoa

Räätälöityjen sisältöjen avulla organisaatiosi saa helposti ja nopeasti tarpeellista tietoa erilaisista teemoista sekä näkemyksiä kattamaan eri rooleissa työskentelevien tiimien ja yksittäisten työntekijöiden erilaiset tiedon tarpeet

Kustannustehokas ratkaisu

Mahdollistaa tiimillesi:

 • Vähäisemmän ajankäytön rutiinitehtäviin
 • Keskittymisen arvoa lisäävän ydinanalyysin tuottamiseen
 • Enemmän aikaa päätöksentekoon

Huippuluokan tietoturva ja integrointimahdollisuudet

Intelligence Plaza tarjoaa laadukkaan tietoturvan ja monipuolisen integrointipotentiaalin eri järjestelmiin. Alusta voidaan yhdistää helposti myös saapuviin ja lähteviin RSS- ja XML-syötteisiin. Lisäksi käyttäjähyötyä saadaan entisestään lisättyä sulauttamalla laaja kirjo erilaista sisältöä kolmansien osapuolten työkaluista.

Ota yhteyttä ja tilaa Intelligence Plaza demoesittely

Close