M-Brainin Intelligence Plaza on yrityksesi markkina- ja strategisen tiedon hallinnointiin ja hyödyntämiseen luotu täydellinen liiketoimintatiedon alusta. 

Dataa on kaikkialla. Intelligence Plaza -ratkaisu vastaa hajallaan olevan datan haasteeseen kokoamalla organisaation sisäisen ja ulkoisen liiketoimintatiedon yhteen keskuspaikkaan. Alustan avulla useista eri lähteistä peräisin olevaa tietoa voidaan jakaa räätälöidysti erilaisille kohderyhmille parantaen ja tehostaen näin organisaation sisäistä yhteistyötä ja tiedon hallintaa.

Lue lisää Intelligence Plazan hyödyistä

Tarpeisiisi kuratoidun sisällön, ihmistyön ja teknologian yhdistelmä lisää tietotyön voimavarojasi

Tietopalvelualusta on hyvä, jos sen tarjoama sisältö on käyttäjälle hyödyllistä ja tarpeellista. M-Brainin laajennetun tiedon lähestymistapa tarjoaa organisaatiosi käyttöön paljon enemmän kuin pelkän alustan. Voimme tarjota sinulle täysin hallinnoidun palvelun, jolloin analyytikkomme voivat olla osa laajennettua tiimiäsi; kuratoimme tietosisältöjä, hallinnoimme raportointinäkymiä, rikastamme alustaa markkina- ja strategisella tiedolla sekä tarjoamme tukipalveluja.

Intelligence Plaza -ratkaisu mahdollistaa käyttöösi sekä itse kehittämämme tekoälypohjaisen teknologian, että kokeneiden markkina- ja toimiala-analyytikkojemme luoman laadukkaan sisällön.

M-Brain on ainutlaatuinen palveluntarjoaja globaalina täyden palvelun liiketoimintatiedon tuottajana. Palvelumme kattavat markkinat ja toimialat maailmanlaajuisesti. Olemme määrätietoisesti työskennellen kehittäneet toimialatietoutemme markkinoiden syvällisimmäksi, mikä näkyy tarjoamassamme Industry Insights -palvelussa, jonka avulla voimme toimittaa organisaatiosi Intelligence Plazaan myös kattavasti ajankohtaisia markkinauutisia. Pidämme huolen siitä, että käytettävissäsi on analyytikko, jonka relevantti toimialatietämys huomioi juuri sinun organisaatiosi tarpeet.

Kun valitset käyttöösi täyden palvelun Intelligence Plaza -ratkaisun, hyödyt samalla asiantuntijoidemme osaamisesta ja saat laadukasta juuri sinun tietotarpeisiisi räätälöityä sisältöä.

Kerromme mielellämme lisää eri Intelligence Plaza -ratkaisuista.

Ota yhteyttä!

Intelligence Plazan hyödyt

Intelligence Plaza on skaalautuva tietopohjainen ratkaisu, joka kykenee vastaamaan kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Erinomaisen mobiilisovelluksemme ansiosta käyttäjät ovat olennaisen tiedon äärellä kaikkina vuorokaudenaikoina. Alustaa on helppo käyttää sekä pöytätietokoneella että mobiililaitteella. Intelligence Plaza tukee mainiosti organisaatiosi tiedonhallintaan ja hyödyntämiseen pohjautuvaa IT-strategiaa.

Kattava ratkaisu

Automatisoi ja virtaviivaista tiedon kulkusi sekä paranna:

 • Strategista päätöksentekoa
 • Markkinatietoisuutta
 • Myynnin mahdollistamista
 • Kykyä minimoida riskejä

Monipuolinen sisältö

Strategista tietoa ja oivalluksia:

 • Markkinoista ja toimialoista
 • Kilpailijoista
 • Yrityksistä ja asiakkaista

Osallista organisaatiosi

Kommentoi, jaa ja arvioi sisältöjä. Käynnistä tiedon luominen ja hallinnoiminen yhdessä ja helpota organisaatiosi sisäistä oppimista. Alustan avulla parannat yhteistyötä esimerkiksi näiden tiimien välillä:

 • Tuotekehitys
 • Markkinatieto
 • Myynti ja markkinointi
 • Liiketoiminnan kehitys

Tietoa helposti käden ulottuvilla

Intellignce Plazassa voit hyödyntää esimerkiksi näitä ominaisuuksia:

 • Hälytykset ja uutiskirjeet tiedon jakamiseen
 • Visuaaliset raportointinäkymät avaintiedon korostamiseksi
 • Tarkennettu haku kaiken oleellisen tiedon löytämiseksi

Räätälöityä tietoa

Räätälöityjen sisältöjen avulla organisaatiosi saa helposti ja nopeasti tarpeellista tietoa erilaisista teemoista sekä näkemyksiä kattamaan eri rooleissa työskentelevien tiimien ja yksittäisten työntekijöiden erilaiset tiedon tarpeet

Kustannustehokas ratkaisu

Mahdollistaa tiimillesi:

 • Vähäisemmän ajankäytön rutiinitehtäviin
 • Keskittymisen arvoa lisäävän ydinanalyysin tuottamiseen
 • Enemmän aikaa päätöksentekoon

Huippuluokan tietoturva ja integrointimahdollisuudet

Intelligence Plaza tarjoaa laadukkaan tietoturvan ja monipuolisen integrointipotentiaalin eri järjestelmiin. Alusta voidaan yhdistää helposti myös saapuviin ja lähteviin RSS- ja XML-syötteisiin. Lisäksi käyttäjähyötyä saadaan entisestään lisättyä sulauttamalla laaja kirjo erilaista sisältöä kolmansien osapuolten työkaluista.

SaaS-palveluratkaisun lisäksi Intelligence Plaza on tarjolla myös SharePoint- ja SharePoint Online -ympäristöissä. Lue lisää Intelligence Plazan SharePoint -tuoteversioista.

 

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen tuotedemo!

Close