Intelligence Plaza® – Ohjelmisto markkina- ja kilpailutiedon hallintaan

market-intelligence-solutions

Hallitse yrityksesi sisäistä- ja ulkoista tietoa Intelligence Plazan® avulla

Intelligence Plaza® on laaja-alainen kilpailu- ja markkinatiedon ohjelmistoalusta, jonka avulla voit helposti ja kätevästi yhdistää organisaatiosi ulkoista ja sisäistä tietoa. Ohjelmiston avulla hallinnoit markkinatietoa systemaattisesti ja tehokkaasti.

Intellgence Plaza® -ohjelmistolla voit yhdistää ja hyödyntää eri lähteistä saatavaa tietoa

Intellgence Plazan® avulla voit yhdistää eri lähteistä saatavaa dataa, jolloin laajempaa kokonaiskuvaa on helpompi hyödyntää päätöksenteon tukena. Yhteinen tallennuspaikka mahdollistaa myös datan helpomman hakemisen ja jakamisen, jolloin yhteistyö organisaation sisällä paranee, kun tarpeellinen tieto on kätevästi kaikkien siitä hyötyvien saatavilla. Intelligence Plaza® -ohjelmistotyökalulla voit myös ajastaa itsellesi tai haluamallesi käyttäjäryhmälle tarpeellisia sähköpostihälytyksiä ja uutiskirjeitä.

Intelligence Plazaa® käyttää yli 100 000 yritysten päätöksentekijää eri puolilla maailmaa. Vuonna 2013 toteutetun Global Market Intelligence Survey -tutkimuksen perusteella markkinatietotyökaluja käyttävien yritysten tehokkuus koheni 25 % verrattuna muihin yrityksiin.

Ohjelmiston voi ostaa joko erillisenä Intelligence Plaza® -kokonaisratkaisuna tai yhdistettynä organisaatiosi jo olemassa olevaan SharePoint-ympäristöön.

Miten ohjelmiston avulla voitaisiin ratkaista juuri sinun organisaatiosi tiedonhallintahaasteita? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Tilaa ilmainen demoesittely

M-Brain Intelligence Plaza® – Competitive Intelligence Tool

Lataa M-Brainin mobiilisovellus

M-Brainin mobiilisovelluksen avulla pääset helposti käsiksi Intelligence Plaza® -ohjelmistotyökalussa oleviin sisältöihin. Sovelluksen avulla voit hakea ja lukea sisältöjä sekä jakaa tärkeimmät uutiset eteenpäin haluamillesi vastaanottajille. Sovellus on Intelligence Plaza® -asiakkaille maksuton ja se on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä “M-Brain”.

Voit ladata sovelluksen myös klikkaamalla itsesi sovelluskauppaan alla olevista linkeistä:

Lataa sovellus AppStoresta

Lataa Google Play -sovelluskaupasta

 

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close