Ohjelmistoalusta markkina- ja kilpailijatiedon hallinnan ja hyödyntämisen avuksi

Tuntuuko koskaan siltä, että kilpailukenttään, asiakkaisiin ja toimialaan liittyvä tarpeellinen informaatio on organisaatiossasi hajallaan ja siiloutunutta? M-Brainin Intelligence Plaza -alustaratkaisu vastaa haasteeseen kokoamalla erilaisille rooleille ja yrityksen eri osastoille relevantin liiketoimintatiedon kootusti yhteen paikkaan. Alustaan voi näppärästi tuoda sekä organisaation sisäistä että ulkoista tietoa, kuten esimerkiksi vertailuja kilpailijoiden tuotteista, markkina-analyysejä ja erilaisia automaattisia uutissyötteitä.

Alustan avulla voit jakaa eri lähteistä peräisin olevaa markkina- ja kilpailijatietoa hallitusti erilaisille sisäisille kohderyhmille. Näin parannat ja tehostat kollegoidesi ja eri osastojen välistä yhteistyötä, tiedon hallintaa sekä pääsyä olennaisen tiedon äärelle.

Lue lisää Intelligence Plazan hyödyistä

Intelligence-Plaza-visual

Relevantti ja oikeaan aikaan saatavilla oleva tieto auttaa tehostamaan organisaatiosi päätöksentekoa

Voit hallinnoida Intelligence Plazaa itsenäisenä alustaratkaisuna tai ostaa meiltä alustan mukaan tarvitsemasi jatkuvat markkinatietopalvelut tai projektiluontoiset markkinaselvitykset kulloinkin sinulle ajankohtaisesta aiheesta. Tarjoamme käyttöösi monipuolisesti laadukkaita sisältöjä, joita voit analysoida edelleen tai hyödyntää sellaisenaan päätöksentekosi tukena.

Voimme tarjota sinulle myös täysin hallinnoidun alustapalvelun, jolloin analyytikkomme ovat osa laajennettua tiimiäsi; kuratoimme tietosisältöjä, hallinnoimme raportointinäkymiä, päivitämme alustalle viimeisimpiä markkina- ja kilpailijatietoja sekä tarjoamme tukipalveluja. Kun valitset käyttöösi täyden palvelun Intelligence Plaza -ratkaisun, hyödyt samalla asiantuntijoidemme osaamisesta. Toimitamme juuri sinun organisaatiosi käyttäjäroolien tietotarpeisiin räätälöidyt markkina- ja kilpailija-analyysipalvelut suoraan ohjelmistoalustaan. Lue lisää analyysipalveluistamme

Myös toimialaasi koskevan päivittäisuutisoinnin seuraaminen onnistuu kätevästi Intelligence Plazasta. M-Brain seuraa eri toimialoja globaalisti, ja Industry Insights -palvelumme avulla voimme toimittaa jäsennellyn toimialatiedon uutissyötteenä suoraan Intelligence Plazaan.

Haluaisitko kuulla lisää eri Intelligence Plaza -ratkaisuista?

Ota yhteyttä!

Intelligence Plazan hyödyt

Intelligence Plaza on skaalautuva ratkaisu, joka vastaa kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Alusta tukee tiedonhallintaan ja hyödyntämiseen pohjautuvaa IT-strategiaa, ja erinomaisen mobiilisovelluksemme ansiosta alustan käyttäjät ovat olennaisen tiedon äärellä kaikkina vuorokaudenaikoina.

Vahvista organisaation päätöksentekoa

Alustan avulla poistat tietosiiloja sekä automatisoit ja nopeutat tiedonkulkua. Yhteinen ymmärrys markkinakentästä paranee, kun olennainen tieto on helposti eri tiimien saatavilla.

 • Tiedon analysoimiseen jää enemmän aikaa
 • Potentiaalisten myynti- ja kasvumahdollisuuksien tunnistaminen nopeutuu
 • Riskien hallinta ja ennakoiminen helpottuu
 • Strateginen päätöksenteko tehostuu

Hallitse markkinatietoa yhdessä paikassa

Intelligence Plaza on suunniteltu alustaksi erityisesti markkina- ja kilpailijatiedon keräämiseen ja jakamiseen. Alustan avulla hallitset, hyödynnät ja analysoit tietoa, joka liittyy:

 • Kohdemarkkinoihin ja toimialaan
 • Kilpailijoihin
 • Asiakkaisiin

Paranna tiimien välistä yhteistyötä

Alustalle koottujen sisältöjen avulla tarpeellinen markkinatieto on ketterästi eri rooleissa työskentelevien tiimien ja yksittäisten työntekijöiden saatavilla ja hyödynnettävänä. Alustan avulla parannat yhteistyötä ja poistat siiloja esimerkiksi näiden tiimien välillä:

 • Liiketoiminnan kehitys
 • Tuotekehitys
 • Markkinatieto
 • Myynti ja markkinointi

Laadukas käyttöliittymä ja hyödylliset ominaisuudet

Intellignce Plazassa voit hyödyntää esimerkiksi näitä ominaisuuksia:

 • Hälytykset ja uutiskirjeet tiedon jakamiseen
 • Visuaaliset raportointinäkymät avaintiedon korostamiseksi
 • Tarkennettu haku kaiken oleellisen tiedon löytämiseksi
 • Räätälöidyt benchmark-näkymät markkina-, kilpailija- ja tuotevertailuiden tekemiseen

M-Brain's Intelligence software Plaza10

Huippuluokan tietoturva ja integrointimahdollisuudet

Intelligence Plaza tarjoaa laadukkaan tietoturvan ja monipuolisen integrointipotentiaalin eri järjestelmiin. Alusta voidaan yhdistää helposti saapuviin ja lähteviin RSS- ja XML-syötteisiin, jonka lisäksi alustalle voidaan upottaa erilaista sisältöä esimerkiksi sosiaalisen median kanavista tai muista kolmansien osapuolten työkaluista.

Ota yhteyttä ja tilaa Intelligence Plaza demoesittely

Close
M-Brain.com