Haluatko seurata säännöllisesti markkinasi muutoksia tai löytää ajankohtaista tietoa potentiaalisista asiakkaista tai yhteistyökumppaneista?

Pohditko kuinka pysyä jatkuvasti kartalla uusimmista trendeistä ja erilaisista skenaarioista, jotka vaikuttavat liiketoimintaympäristöösi, asiakastoimialoihisi ja kilpailijoihisi? Jos tuntuu, että olennaisen tiedon suodattaminen informaatiotulvasta on vaikeaa, et paini ongelman kanssa yksin.

Me M-Brainilla olemme jäsentelemättömän datan asiantuntijoita ja tarjoamme tietoa liiketoimintaympäristösi toimijoista, tapahtumista ja ilmiöistä. Olennaisen tiedon toimittamisen ja analysoimisen lisäksi autamme ymmärtämään ja ratkaisemaan tiedonhallinnan ja -hyödyntämisen haasteita.

Parhaimmillaan tiedon hyödyntämisen prosessit jalkautetaan koko organisaatioon, jolloin olennainen tieto on kätevästi eri roolien saatavilla palvellen näin yrityksen strategiaa. Jätä alla olevan linkin kautta yhteystietosi, niin keskustellaan lisää markkinatietoon liittyvistä tarpeistanne.

 

Varaa 30 minuutin konsultointitapaaminen

Seuraa kilpailijoitasi, asiakkaitasi ja toimialasi keskeisiä tapahtumia

M-Brain tarjoaa tietoa päätöksenteon tueksi erilaisiin tarpeisiin. Objektiivinen tarkastelutapamme auttaa sinua myynnissä, liiketoimintastrategioiden kehittämisessä sekä niiden ongelmien ja haasteiden ymmärtämisessä, joita kohtaat kilpailevien brändien kanssa toimiessasi. Tutustu tuotteisiimme alla:

 

Market Intelligence Tool - Intelligence Plaza - M-Brain

Intelligence Plaza

Tiedonhallinta-alusta erityisesti markkina- ja kilpailijatiedon seuraamisen, tallentamisen ja jakamisen avuksi. Alustan avulla vältät tiedon siiloutumista sekä hyödynnät ja analysoit tietoa, joka liittyy esimerkiksi kohdemarkkinoihin ja toimialaan, kilpailijoihin tai asiakkaisiin. Intelligence Plaza on tietoturvallinen ja helppo yhdistää yrityksesi muihin järjestelmiin.

 

Industry Insights funnel - M-Brain

Industry Insights

Laadukkaita tiivistelmiä toimialasi tapahtumista sekä kilpailijoidesi ja asiakkaidesi toimista päivittäin toimitettuna. Industry Insights kattaa maailmanlaajuisesti yli 150 000 lähdettä, mukaan lukien kansalliset, alueelliset ja paikalliset mediat yli 100 eri kielellä. Tiivistelmät voidaan toimittaa sähköpostiuutiskirjeenä, RSS-feedina tai helppokäyttöisen uutisportaalin kautta.

 

 

Market Intelligence Monitoring and Analysisnalysis - M-Brain

Markkinaseuranta ja -analyysit

Kokeneiden analyytikkojemme avulla laajennat nopeasti organisaatiosi tietoresursseja. Asiantuntijamme tuottavat yrityksesi tarpeisiin räätälöityä, globaalia markkina- ja kilpailijaseurantaa M-Brainin oman tekoälyn avustamana. Palveluun kuuluvat päivittäiset seurannat sekä säännölliset kuukausi- tai kvartaaliraportit sovituista teemoista. Toimitamme seurannan tulokset ja markkinaraportit joko sähköpostitse tai suoraan Intelligence Plaza -alustaan.

Tarpeisiisi skaalautuvat markkina- ja kilpailijatietopalvelut nopeasti ja tehokkaasti

Jokainen asiakkaistamme on erityinen, ja niin ovat myös heille tarjoamamme ratkaisut. Muotoilemme palvelut jokaisen organisaation yksilöllisiin tarpeisiin: voit valita joko yksittäisen palvelun tai useamman palvelun yhdistelmän, ja vaikka analyytikon tunteja lisäksi. Mitä tahansa yrityksesi kohtaamat haasteet ovatkin, kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun organisaatiosi kysymyksiin sopivan vastauksen.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Close
M-Brain.com