M-Adaptive – Työkalupakki median kuuntelemiseen

Media Monitoring Tool - M-Adaptive by M-Brain

Luo yhteys asiakkaisiisi ja seuraa kilpailijoitasi M-Adaptiven avulla

Optimoi markkinointi- ja viestintäpyrkimyksesi seuraamalla niiden vaikutusta eri digitaalisissa kanavissa. Saat reaaliaikaista, olennaista tietoa liiketoimintaympäristöstäsi ja voit ennakoivasti hallita mainettasi ja brändiäsi. M-Adaptiven avulla voit seurata ja analysoida niin toimituksellisen kuin sosiaalisenkin median sisältöjä.

Tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla voit havaita uusia trendejä ja pysyä kilpailijoidesi edellä. M-Adaptiven avulla voit luoda automaattisia uutiskirjeitä ja -hälytyksiä, jotka perustuvat muutoksiin volyymissa, share-of-voice-osuudessa ja sävyssä.

Sosiaalisen median seurantaa 68 kielellä

M-Adaptiven hakukone voi hakea dataa 68 kielellä käyttämällä optimoitua kielen havaitsemista: afrikaans, albania, arabia, armenia, azeri, baski, bengali, bosnia, bulgaria, englanti, espanja, esperanto, galego, georgia, gujarati, haiti, heprea, hindi, hollanti, islanti, indonesia, iiri, italia, japani, jaava, jiddiš, kannada, katalaani, khmer, kiina, korea, kreikka, kroatia, kymri, lao, latina, latvia, liettua, makedonia, malaiji, malta, marathi, norja, persia, puola, portugali, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakki, sloveeni, suomi, swahili, tamili, tanska, telugu, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, urdu, valkovenäjä, venäjä, vietnam, viro.

Tilaa demo Vieraile osoitteessa M-Adaptive.com

Lataa M-Brainin mobiilisovellus

M-Brainin mobiilisovelluksella voit hakea ja lukea sisältöjä M-Adaptivesta sekä jakaa tärkeimmät uutiset eteenpäin haluamillesi vastaanottajille. Sovellus on M-Adaptive-asiakkaille maksuton ja se on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä “M-Brain”.

Voit ladata sovelluksen myös klikkaamalla itsesi sovelluskauppaan alla olevista linkeistä:

Lataa App Storesta

Lataa Google Play sovelluskaupasta

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close