Mediatiedote 17.3.2020

M-Brain Insight Oy:n asiakastiedote COVID-19-viruksesta

Suomen hallitus totesi maanantaina 16.3.2020 yhdessä tasavallan presidentin kanssa, että COVID-19 eli koronavirus on aiheuttanut maahan poikkeukselliset olot. M-Brain tarkkailee tilanteen kehittymistä ja on antanut työntekijöilleen toimintaohjeet tartuntojen varalta ja niiden ehkäisemiseksi maaliskuun alussa.

Pyrimme rajoittamaan tartunnan leviämistä Suomen hallituksen antaman linjauksen mukaisesti suosimalla etätöiden tekemistä ja pitämällä kaikki tapaamiset etäyhteyksien kautta. Kokoontumiset, joita ei voida hoitaa turvallisesti etäyhteyksin, siirretään. Näin kannamme vastuumme kansallisessa hätätilassa, rajoitamme omalta osaltamme tartuntoja ja suojelemme riskiryhmiin kuuluvia altistukselta.

Palvelumme eivät katkea, vaikka työskentely ja kokoontumiset tapahtuvatkin etäyhteyksillä, vaan toimintamme jatkuu normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta. Seuraamme aktiivisesti tilannetta niin Suomessa kuin maailmallakin, ja tarjoamme mielellämme tarpeen tullen koronavirustilanteeseen liittyviä teille räätälöityjä tehoseurantoja ja/tai analyysejä.

Meidät tavoitat oman M-Brain -yhteyshenkilösi kautta, verkkosivulomakkeella tai sähköpostitse.

Close
M-Brain.com