Mediatiedote 26.8.2020

M-Brain ja Taloustutkimus yhdistivät julkisuusanalyysin ja markkinatutkimuksen

M-Brain ja Taloustutkimus yhdistivät julkisuusanalyysin ja markkinatutkimuksen, jonka lopputuloksena saadaan tietoa organisaatioiden julkisuudesta ja brändien näkyvyydestä.

Taloustutkimus tutkii vuosittain brändien arvostusta. Viimeisin Brändien arvostus -tutkimus valmistui elokuussa 2020, ja siinä pantiin järjestykseen yli 500 brändiä 60 eri toimialalta. Yksi M-Brainin keskeisimmistä osaamisalueista on julkisuusanalyysit, joilla yritykset muun muassa mittaavat oman viestintänsä onnistumista ja brändien näkyvyyttä käytännössä – kuinka paljon julkisuutta tuli, millaista se oli ja miten se vertautuu kilpailijoidesi julkisuuteen.

M-Brainin julkisuusanalyysi yhdistää Taloustutkimuksen selvittämän brändien arvostusindeksin ja julkisuusanalyysin tulokset. Analyysi osoittaa, miten ei maksettu julkisuus vaikuttaa brändisi arvostukseen. Lisäksi analyysi osoittaa miten pärjäät valitsemiasi verrokkeja vastaan julkisuudessa ja mitä voit oppia heiltä. Analyysin tuloksia voit hyödyntää tulevaisuuden suunnittelussa ja jatkotoimenpiteiden määrittelyssä ja brändinäkyvyyden ja arvostuksen kehittämisessä.

 

M-Brainin julkisuusanalyysi ja Taloustutkimuksen Brändien arvostus -tutkimus yhdistää tietoa organisaatioiden julkisuudesta ja brändien näkyvyydestä

 

M-Brainin julkisuusanalyysi ja Taloustutkimuksen Brändien arvostus -tutkimus yhdistää tietoa organisaatioiden julkisuudesta ja brändien näkyvyydestä

 

Lisätietoja M-Brainin julkisuusanalyysistä:
Tuomas Lahti
Senior Analyst
tuomas.lahti@m-brain.com
040 7168 824

Lisätietoja Taloustutkimuksen Brändien arvostus -tutkimuksesta:
Miika Parpo
Insight Manager
miika.parpo@taloustutkimus.fi
p. 010 758 5258

Close
M-Brain.com