Mediatiedote 20.2.2020

M-Brain lanseeraa modernin portaalin osana Industry Insights -palveluaan

M-Brain lanseeraa uuden Insights-portaalin osana Industry Insights -palveluaan. Tunnin välein päivittyvässä portaalissa toimiala- ja teemakohtaiset, asiakkaiden tietotarpeiden pohjalta valikoidut uutiset ovat helposti saatavilla.

Industry Insights -palvelu pohjautuu M-Brainin toimintatavalle, jossa yhdistyvät vankka big data – teknologia sekä kokeneiden tietotyöläisten tuoma lisäarvo. Palvelu koostuu Industry Insights – uutiskirjeistä ja Insights-portaalista. Uutiskirjeiden ja portaalin sisältöä voidaan hyödyntää eri tavoin: uutiskirjeiden avulla asiakkaat pysyvät ajan tasalla keskeisistä toimiala-, teema- ja aluekohtaisista muutostrendeistä. Portaali puolestaan tarjoaa helppokäyttöisen toimintaympäristön, jossa kaikki uutiset ovat vaivatta saatavilla.

“Uskon todella, että Insights-portaali täydentää erinomaisesti jo nyt suosittua ja hyvän vastaanotonsaanutta Industry Insights -uutiskirjettä,” kommentoi M-Brainin Chief Product Officer Stuart Reynish.“Portaalin ominaisuudet mahdollistavat sen, että asiakkaamme pääsevät helposti ja reaaliajassa heitähyödyttävän tiedon äärelle.”

Insights-portaalissa asiakkaalla on mahdollisuus hakea tietoa avainsanoilla valitsemallaan ajanjaksolla.Historiahaku mahdollistaa tiedon etsinnän 24 kuukautta taakse päin, oli kyse sitten vaikkaparuokatrendeistä, taloudesta, uusista teknologioista tai yksittäisestä aiheesta, jonka perusteellaliiketoimintapäätöksiä tehdään. Portaali skaalautuu hyvin mobiiliin, joten asiakkaat saavat tarvitsemansatiedon ajasta ja paikasta riippumatta. Uutisia voidaan myös lähettää eteenpäin RSS-syötteinä.

Industry Insights -palvelu kattaa yli 30 kieltä ja sen maantieteellinen kattavuus voi olla globaali,alueellinen tai paikallinen, asiakkaan tietotarpeesta riippuen. Palvelukokonaisuuden relevantti sisältö jauudistetun portaalin helppokäyttöisyys tuovat asiakkaille aikasäästöjä ja mahdollistavat paremmanpäätöksenteon.

Lisätietoja Industry Insights -palvelusta

Industry-Insights-portal

Close
M-Brain.com