Mediatiedote 5.6.2018

M-Brain lisää hybridiälyä media-analyysityökalu M-Adaptiveen

30. toukokuuta 2018 Pohjoismaiden johtava tietopalveluyritys M-Brain julkaisee merkittävänpäivityksen media-analyysityökaluunsa M-Adaptiveen.Päivitys pohjautuu M-Brainin omaankoneoppimisratkaisuun ja hyödyntää hybridiälyä, jossa yhdistyvät parhaat puolet ihmisentekemästä datan jalostuksesta sekä automatisoidusta dokumenttien analyysista ja luokittelusta.

Päivitys sisältää ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat segmentoida tietoa teemojen jatoimialaluokituksen perusteella. Näin M-Adaptive tuo selvää lisäarvoa niin markkinatieto- kuinmediaseuranta-asiakkaille.

”Uusi toimiala- ja teemapohjainen luokittelu tarjoaa monipuolisen työkalupakin tiedonlouhimiseen”, M-Brainin COO Joakim Nyberg toteaa. ”Porautumalla tiettyihin online-lähteisiinsävyn ja toimialan mukaan käyttäjä voi tutkia aiheiden välisiä eroja ja löytää nousevia uutisaiheita,jotka vaikuttavat yhtiön brändiin, kilpailuasetelmiin tai yleiseen liiketoimintaympäristöön. Uudetteema- ja toimialapohjaiset toiminnallisuudet ovat erityisen houkuttelevia markkinatietopuolella,sillä ne mahdollistavat mediatiedon segmentoinnin tavalla, joka aiemmin vaati käyttäjältä suurenmäärän manuaalista työtä. Uusi toiminnallisuus on lisä M-Adaptiven jo valmiiksi vaikuttavaananalyysityökaluvalikoimaan. Se auttaa asiakkaitamme saamaan tärkeää lisätietoa yritystenliiketoimintaympäristöstä.”

”Relevanssi ja skaalautuminen automaation avulla ovat ne avainarvot, jotka voimme nyt tarjota hybridiälymallin avulla asiakkaillemme”, kertoo M-Brainin teknologiajohtaja Kimmo Valtonen. ”MAdaptiven uudet ominaisuudet tarjoavat strukturoidun näkymän ei-strukturoituun dataan skaalautuvalla tavalla. Uudet ominaisuudet pohjautuvat keinoälyn opettamiseen, jonka taustalla on analyytikoidemme vuosien kuluessa tekemä monipuolinen media-aineiston luokittelutyö. MAdaptive-ratkaisu perustuu vahvaan big data- ja koneoppimisteknologioita yhdistävään alustaan, jonka se valjastaa sekä media- että markkinatietoa hyödyntävien ammattilaisten käyttöön runsaasti ominaisuuksia sisältävällä käyttöliittymällä.”

Lisätietoja M-Adaptivesta

Close
M-Brain.com