Mediatiedote 31.3.2021

 

M-Brain vahvana vuoteen 2021

Uudet palvelumme tukevat kumppaneitamme pandemian aiheuttamien ennennäkemättömien haasteiden keskellä.

Vuonna 2020 kehitimme palvelujamme poikkeusoloista huolimatta, auttaen asiakkaitamme vallitsevien olosuhteiden luomissa uusissa markkina- ja kilpailijatiedon haasteissa. Modernisoimme Insights-portaalimme käyttöliittymän, lanseerasimme uudistuneen markkina- ja strategisen tiedon hyödyntämiseen luodun Intelligence Plaza 10 -ohjelmiston sekä päivitimme analyysi- ja konsultointipalvelujamme vastaamaan joustavammin poikkeustilanteessa syntyneisiin asiakastarpeisiin.

Vuoden 2021 aikana pyrimme entisestään vahvistamaan asemaamme johtavana kilpailu- ja markkinatiedon palvelujen tarjoajana. Jatkuva kehitystyö parantaa tuotteitamme sekä mahdollistaa työkalujemme tehokkaamman käytön. Pystymme tarjoamaan ja analysoimaan kaikkein olennaisinta tietoa organisaatiosi hyödyksi vielä entistäkin paremmin.

Intelligence Plaza 10 - M-Brain Market Intelligence Software

Plaza 10 tehokkaan päätöksenteon apuna

Päivitimme viime syksynä suositun Intelligence Plaza -ohjelmistomme uuteen ja laadukkaampaan Intelligence Plaza 10 -versioon. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja suunnitelleet alustan käyttöliittymän entistä intuitiivisemmaksi ja visuaalisesti miellyttävämmäksi. Plaza 10 skaalautuu saumattomasti myös kaikkiin mobiililaitteisiin.

Yritysten sisäisen ja ulkoisen tiedon systemaattinen hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Plaza 10 -alustan avulla tuot kaiken tarpeellisen informaation jokaisen sitä tarvitsevan ulottuville.

Tee ketterästi tietoon pohjaavia strategisia päätöksiä ja ohjaa organisaatiosi liiketoimintaa oikeille urille.

Tilaa demo tästä!

 

Strategiset analyysit tuovat arvokasta lisätietoa vaikeina aikoina

M-Brainin strategiset analyysipalvelut ovat olleet murroksessa kuluneen vuoden aikana. Useat yritykset ovat väliaikaisesti supistaneet laajoja jatkuvia tutkimusprojektejaan ja ottaneet käyttöön lisätutkimuskiintiöitä, jotka sallivat enemmän joustavuutta lähestyä strategisia kysymyksiä poikkeuksellisina aikoina.

M-Brain toteuttaa strategisia analyysejä sekä jatkuvana, että projektiluontoisena palveluna ennalta sovittua aikataulua ja budjettia noudattaen. Projektiluontoinen lähestymistapa auttaa vastaamaan yritysten akuutteihin liiketoiminnan tarpeisiin epävakaassa ympäristössä.

M-Brainin viime aikoina vastaanottamat toimeksiannot ovat olleet esimerkiksi katsauksia kilpailijoiden pandemian aikaisiin kasvustrategioihin, eri toimialojen työntekijöiden vaihtuvuutta koskevia analyyseja, syväluotauksia alueellisiin ja globaaleihin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä vertailuanalyyseja markkinoiden häiriötekijöistä.

Sovi konsultaatio tai kysy lisää palveluistamme

 

Seuraamme poikkeustilan aiheuttamia riskejä ja mahdollisuuksia

Mediaseuranta– ja media-analyysipalvelumme ovat aina täysin mukautettavissa organisaatiosi tavoitteisiin. Koronaviruspandemian levitessä vuonna 2020 muutimme fokusta normaalitilaisista markkina- ja kilpailuympäristöistä tarkkaillaksemme erityisesti poikkeustilan aiheuttamia potentiaalisia riskejä sekä sen luomia mahdollisuuksia.

Yhtenä esimerkkinä autoimme rengasvalmistajaa ymmärtämään pandemian vaikutuksia asiakkaiden ajamiin kilometreihin ja sitä kautta muutoksiin renkaidenvaihdon trendeissä. Lisäksi seurasimme muita markkinoihin yleensä vaikuttavia pandemiailmiöitä, kuten esimerkiksi etätyön lisääntymistä, julkisen liikenteen käytön vähentymistä, vähentynyttä lentomatkustusta ja kotimaanmatkailun kasvua.

M-Brain yhdistää teknologian hyödyntämisen ja ammattitaitoiset analyytikkotiimit tarjotakseen jokaista asiakasta varten räätälöityjä seuranta- ja analyysipalveluita. Seurantatyökalumme kattavat satojatuhansia painettuja medioita, miljoonia blogeja ja verkkofoorumeita sekä miljardeja sosiaalisen median lähteitä yli 70 kielellä.

Industry-Insights-portal

Markkinauutiset kätevästi saatavillasi päivitetyssä Insights-portaalissa

Vuonna 2020 lanseerasimme uuden Insights-portaalimme, joka tarjoaa tehokkaamman ja nopeammin päivittyvän jakelukanavan Industry Insights -toimialaseurantauutisiin. Uusi portaali tekee viimeisimpien uutisten lukemisen entistä helpommaksi sekä tarjoaa eri teemojen perusteella haettavissa olevat uutisvarastot helpottamaan historiahakuja.

Hiljattain olemme päivittäneet uutta portaalia siten, että kukin käyttäjä saa ehdotuksia relevanteista sisällöistä oman profiilinsa ja lukutottumustensa perusteella. Näin portaalimme tarjoaa sinulle henkilökohtaisempaa ja oivaltavampaa tietoa, jotta saat ulottuvillesi juuri sitä tietoa mitä kulloinkin tarvitset.

 

Close
M-Brain.com