Mediatiedote 24.5.2018

M-Brainille uusi toimitusjohtaja

M-Brain, maailman johtaviin kuuluva markkina- ja mediatietoratkaisuihin erikoistunut yhtiö, on valinnut toimitusjohtajakseen Christian Cedercreutzin, joka aloittaa tehtävässään 13.8.2018.

Christianilla on kauppatieteen maisterin tutkinto Hanken Svenska handelshögskolanista. Hän onviimeiset 20 vuotta työskennellyt IBM Corporationilla useissa tehtävissä viidessä eri Euroopanmaassa. Christianilla on vankka asiantuntijamyynnin kokemus, jota hän on kartuttanut vastatenyhtiön globaaleista asiakkuuksista sekä johtaen yhtiön software- ja hardware-liiketoimintojaSuomessa. Hänen viimeisin roolinsa on ollut Suomen tekoälyliiketoiminnan (Watson) johtaminen.

Samassa yhteydessä yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Kim Nybergluopuu toimitusjohtajan tehtävästä. Sekä hän että yhtiön perustaja Marjukka Nyberg jääväteläkkeelle vuoden lopussa. Molemmat jatkavat M-Brainin hallituksen jäseninä.

”Odotan kovasti tulevaa työskentelyä M-Brainin tiimin kanssa. Olen varma, että voimme edelleenkasvattaa asiakkaille globaalisti tarjoamaamme lisäarvoa ja pystymme kehittämään uusia palvelujaja ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tulevaisuuden tarpeisiin. M-Brainilla on loistavatlähtökohdat: osaava henkilöstö, toimivat teknologia-alustat ja erinomainen toimialan jaasiakkaiden ymmärrys”, Christian Cedercreutz sanoo.

”Tehtyäni pitkän uran viestinnän parissa aikana, jolloin se nousi merkittäväksi toimialaksi, oleniloinnut mahdollisuudesta olla vielä rakentamassa toista toimialaa, tietojohtamista,” sanoo KimNyberg. ”Koska toimiala on siirtymässä yhä enemmän vaativiin tekoälypohjaisiin järjestelmiin,meille oli tärkeää löytää henkilö, jonka osaaminen kattaa myös tämän erikoisalueen. Samaanaikaan haasteenamme on jatkaa globaalia kasvua, mistä johtuen Christianin vahva kansainvälinenmyyntitausta on korvaamaton etu.”

M-Brainin palvelussa yhdistyvät huipputason market intelligence –palvelu ja –teknologiaratkaisut.Yritys tuottaa asiakkailleen lisäarvoa hyödyntäen itse kehittämäänsä tekoälyyn perustuvaatiedonhaku-, analyysi- ja tuotantojärjestelmää. M-Brain työllistää yli 400 asiantuntijaa 13 maassa.Tavoitteena on tukea asiakkaiden toimintoja intelligence-ratkaisuilla, joiden avulla heidän onhelpompaa havaita liiketoimintamahdollisuuksia, pienentää riskejä ja tehdä tietoon perustuviastrategiapäätöksiä.

Lisätietoja:

Kim Nyberg, kim.nyberg@m-brain.com +358 400 430538
Christian Cedercreutz, christian.cedercreutz@gmail.com +358 40 0613249

Close