M-Brainin tietosuojaperiaatteet

Voimaantulopäivä 18.2.2020

Lue nämä periaatteet huolellisesti, jotta tiedät, millaisia käytäntöjä M-Brain-konserni noudattaa henkilötietojesi käsittelyssä. Tarkistamme tietosuojaperiaatteemme säännöllisesti.
M-Brain-konserni (johon viitataan yleisesti ilmaisuilla ”M-Brain”, ”me”, ”meidän” tai ”meitä”) on maailmanlaajuisesti toimiva tietopalveluyritys, jolla on toimipiste 13 maassa. Palvelumme perustuvat yrityksen oman big data -teknologian ja ihmisälyn ainutlaatuiseen yhdistelmään.

M-Brain-konsernin rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki, Suomi.
Tarjoamme media-, liiketoiminta- ja markkinatietoratkaisuja, strategisia analyysi- ja neuvontapalveluita, konsultointipalveluita sekä online-tietotyökaluja ja -teknologiaa tuodaksemme asiakkaidemme liiketoimintaympäristöihin aitoja oivalluksia. Ratkaisumme ja palvelumme on räätälöity vastaamaan erilaisiin liiketoimintatarpeisiin siitä riippumatta, millainen toiminto, toimiala tai kieliympäristö kulloinkin on kyseessä.

M-Brain kunnioittaa yksityisyyttäsi. Nämä periaatteet ilmentävät sitoutumistamme tähän.
Pääset suoraan haluamaasi luettelon osaan painamalla alla olevia linkkejä:
• Keräämme henkilötietojasi
• Tiedot, joita keräämme sinusta

1. Keräämme henkilötietojasi – sinun suostumuksellasi – seuraavissa tilanteissa:
1.1 kun käyt verkkosivustoillamme
1.2 kun päätät asioida kanssamme
1.3 kun ryhdyt palveluidemme tilaajaksi ja rekisteröidyt palveluihimme
1.4 kun haet verkkosivustollamme ilmoitettuihin avoimiin työtehtäviin
1.5 kun ilmoittaudut mukaan tapahtumiimme ja kampanjoihimme
1.6 kun otat meihin yhteyttä postitse tai sähköpostitse
1.7 kun vierailet toimipisteissämme ja kuittaat vieraskyselymme
1.8 kun katsot mainoksiamme ja tuotteidemme esittelyvideoita sosiaalisessa mediassa (esimerkiksi YouTubessa)
1.9 kun vastaat kyselytutkimuksiimme ja kyselylomakkeeseemme.

2. Mitä tietoja keräämme sinusta?
2.1 Nimesi
2.2 Työnimikkeesi
2.3 Postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
2.4 Sukupuolesi
2.5 Jos haet avoimeen työtehtävään tai jos teet kanssamme sopimuksen, keräämme lisäksi
2.5.1 Henkilöllisyystietosi (kansalaisuus, syntymäaika, syntymäpaikka)
2.5.2 Voimme saada sinusta tietoa myös muista lähteistä (jotka voivat sisältää arkaluonteisia henkilötietoja).
2.5.3 Laskutustiedot
2.6 Sen mukaan, mitkä tuotteemme ja palvelumme ovat kyseessä, voimme joissain tilanteissa kerätä ja käsitellä myös sellaisia tietoja, joiden perusteella sinusta voi olla mahdollista päätellä arkaluonteisia henkilötietoja.
2.7 Sijaintitiedot tai verkkotunnisteet
2.8 Mikäli keräämme tietoa verkkosivuston ”Ota meihin yhteyttä”- taikka ”Anna meidän auttaa” -lomakkeilla, tallennamme henkilötietosi ja otamme sinuun yhteyttä tai tarjoamme pyytämääsi apua.
2.9 Haastatteluissa ilmaisemasi mielipiteet
2.10 Sisältösi

3. Keräämämme ja käsittelemämme tiedot ja tietopisteet tallennetaan tietokonekeskuksiimme, tai nimeämämme tiedonkäsittelijät huolehtivat tietojen tallentamisesta. Käytämme infrastruktuuripalveluissa, pilvipalveluissa, tietoteknisissä tukipalveluissa, henkilöstöhallinnossa, liikekirjanpitopalveluissa ja asiakassuhteiden hallintapalveluissa luotettavia yhteistyökumppaneita. Käytämme näissä toiminnoissa turvallisia sopimuksia. Fyysisiin ja olosuhdesidonnaisiin valvontatoimenpiteisiin sovelletaan jaetun vastuun mallia. Jos tietoja siirretään kolmanteen maahan, toiminnassa noudatetaan EU:n ja Yhdysvaltojen välisellä Privacy Shield -järjestelyllä suojattua hyväksyttyä mekanismia.

4. Järjestämme tapahtumia ja myynninedistämistoimintoja, joilla pyrimme edistämään aitoja liiketoiminnallisia etujamme, yhdessä luotettujen yhteistyökumppaniemme kanssa. Jos annat suostumuksesi ilmoittautumalla tällaisiin tapahtumiin, voimme sisällyttää sinut vieraslistalle ja jakaa listan muiden osallistujien kanssa.

5. Palvelut ja kolmannen osapuolen materiaalit

M-Brain voi sallia pääsyn kolmansien osapuolten palveluille ja verkkosivustoille (”palvelut”). Näiden palvelujen käyttö vaatii Internet-yhteyden, ja tiettyjen palvelujen käyttö saattaa edellyttää, että hyväksyt kunkin palveluntarjoajan omat lisäehdot.

Ymmärrät ja hyväksyt, että näiden palvelujen käyttämiseen sovelletaan palveluntarjoajan uusimpia ehtoja, jotka voit tarkistaa osoitteessa:

Google

https://policies.google.com/privacy

Youtube

https://developers.google.com/youtube/terms/developer-policies https://developers.google.com/youtube/terms/api-services-terms-of-service

Facebook

www.facebook.com/terms

Twitter

https://twitter.com/tos

Instagram

https://www.instagram.com/about/legal/terms/before-january-19-2013/

Palvelujemme kautta voimme kerätä tai käsitellä erilaisia ​​tietoja niiden käyttäjistä. Voimme käyttää näiden tietojen keräämisessä kolmansien osapuolten analytiikkapalveluita (esim. Google Analytics) sekä omaa teknologiaamme, mukaan lukien evästeet tai muut vastaavat työkalut. Voimme käyttää kerättyjä tietoja räätälöidäksemme sinulle kohdennettua viestintäämme sekä parannellaksemme liiketoimintamallejamme tai palvelutarjontaamme.

6. Voimme myös pyytää sinulta ehdotuksia ja palautetta palveluistamme. Kun olet meihin yhteydessä, voimme ottaa sinuun yhteyttä uudestaan ja käsittelemme henkilötiedoissa mainittuja yhteystietojasi. Pidätämme oikeuden tallentaa tai poistaa tiedot käymästämme yhteydenpidosta ja otamme näistä toimista täyden vastuun. Voimme käyttää tietopisteiden, muun muassa henkilötietojen, käsittelyyn myös kolmansien maiden tietokonekeskuksissa ylläpidettäviä kolmansien osapuolten ohjelmistoja.

7. Anonyymien tietojen keruu
Voimme kerätä tietoa tietokoneestasi, selaintyypistäsi, IP-osoitteestasi ja muista verkkotunnisteista. M-Brain ei käytä näitä tietoja käyttäjien tunnistamiseen tai profiloimiseen.
IP-osoitteiden avulla voimme seurata sitä, millä alueilla yrityksen verkkosivustoa selaavat käyttäjät sijaitsevat. Voimme myös kerätä tietoa hauistasi ja tarkastelemistasi tiedostoista ja sivuista.

8. Sosiaaliseen mediaan liittyvät toiminnot
M-Brain-konsernin verkkosivustoilla on sosiaaliseen mediaan liittyviä toimintoja, kuten Facebookin ”Tykkään”-painike, YouTuben painikkeet ”Tykkään” / ”En tykkää” ja jakamistoimintoja. Mikäli käytät näitä toimintoja, käyttöön sovelletaan sen yrityksen tietosuojaperiaatteita, joka tuottaa kyseiset sosiaaliseen mediaan liittyvät toiminnot.

9. Yrityksemme brändi on M-Brain. Asiakkaamme luottavat brändiimme. Toimintamme perustuu täysin tietoisesti ja vapaaehtoisesti annettuun suostumukseen. Osallistumista koskevien käytäntöjen (opt-in-käytäntöjen) avulla osallistamme asiakkaita merkityksellisellä tavalla ja voimme koota tietoa, jonka avulla pystymme vastaamaan mieltymyksiisi. Voit itse päättää, osallistutko vai et.
Jos olet ryhtynyt palveluidemme käyttäjäksi ja olet nimennyt meidät tietojesi käsittelijäksi, pääset tutustumaan M-Brainin henkilötietojen käsittelyehtoihin tästä.

10. Pääsy henkilötietoihin ja henkilötietoihin liittyvien oikeuksien käyttö yleisen tietosuoja-asetuksen (asetus (EU) N:o 2016/679: 5 artikla, 12–23 artikla ja 34 artikla) mukaisesti
10.1 Sinulla on oikeus pyytää jäljennös hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
Jos haluat ottaa meihin yhteyttä oikeuksiisi liittyvissä asioissa, paina tästä
10.2 Jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia tietosuojaperiaatteistamme tai niihin liittyvistä käytännöistä, ota meihin yhteyttä tästä.

Tarkista nämä tietosuojaperiaatteet säännöllisesti, sillä saatamme päivittää niitä silloin tällöin ilman ennakkoilmoitusta, mikäli tietokäytäntömme muuttuvat. Jos tietosuojaperiaatteemme muuttuvat merkittävästi, ilmoitamme tästä verkkosivustollamme selkeästi tiedotteella ja mainitsemme tiedotteen alalaidassa viimeisimmän päivitysajankohdan. Mikäli teemme periaatteisiin huomattavia muutoksia, jotka vaikuttavat aikaisemmin kerättyihin henkilötietoihin, sinulle ilmoitetaan asiasta ja sinulta pyydetään suostumusta päivitettyjen tietosuojaperiaatteiden soveltamiseen.

Päivitetty viimeksi: 20.3.2018

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close
M-Brain.com