M-Brains personvernpolicy

Gjelder fra 21.03.2018

Les nøye gjennom denne policyen som inneholder informasjon om M-Brain-konsernets rutiner for behandling av personopplysninger. Vi reviderer personvernpolicyen regelmessig.
M-Brain-konsernet (samlet omtalt som «M-Brain», «vi», «vår» eller «oss») er et globalt medieovervåkingsselskap med kontorer i 13 land. Våre tjenester er basert på en unik kombinasjon av vår egen proprietære Big Data-teknologi og kunnskapsbasert menneskelig innsikt.

M-Brain-konsernet har hovedkontor i Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki, Finland.
Vi tilbyr tjenester innen medieovervåking, markedsinnsikt, forretningsutvikling og strategisk analyse samt rådgivningstjenester. Nettbaserte verktøy og teknologi gir innsikt til våre kunder. Våre løsninger og tjenester kan skreddersys til en rekke behov, uavhengig av virksomhetsområde, bransje og språk.

M-Brain tar personvern på alvor. Denne policyen beskriver våre forpliktelser.
Klikk på en av lenkene nedenfor for å gå direkte til det aktuelle avsnittet:
• Vi samler inn personopplysninger om deg
• Opplysninger som vi samler inn om deg

1. Med ditt samtykke samler vi inn personopplysninger når du:
1.1 besøker nettstedene våre
1.2 gjør forretninger med oss
1.3 abonnerer på og melder deg på våre tjenester
1.4 søker på ledige stillinger som annonseres på nettstedet vårt
1.5 melder deg på våre arrangementer og kampanjer
1.6 kontakter oss per post eller e-post
1.7 besøker kontorene våre og signerer en besøksforespørsel
1.8 ser på våre annonser og videoer med produktdemonstrasjoner i sosiale medier (f.eks. på YouTube)
1.9 svarer på våre undersøkelser og spørreskjema.

2. Hvilke opplysninger samler vi inn om deg?
2.1 Navn
2.2 Stilling
2.3 Postadresse, e-postadresse og telefonnummer
2.4 Kjønn
2.5 Dessuten hvis du har søkt på ledige stillinger hos oss eller signert en kontrakt med oss
2.5.1 identitetsopplysninger (nasjonalitet, fødselsdato, fødested)
2.5.2 Vi kan få informasjon om deg fra andre kilder (kan inneholde sensitive personopplysninger)
2.5.3 Faktureringsinformasjon
2.6 Basert på våre produkter og tjenester kan vi under visse omstendigheter også samle inn og behandle informasjon der det er mulig å utlede sensitive personopplysninger om deg.
2.7 Lokaliseringsopplysninger eller online-identifikatorer.
2.8 Hvis opplysningene er samlet inn via våre kontaktskjemaer på nettstedet vårt, lager vi personopplysningene og kontakter deg eller hjelper deg med spørsmålet ditt.
2.9 Meningene dine under intervjuer
2.10 Innholdet ditt

3. Informasjonen og datapunktene vi samler inn og behandler, lagres i våre datasentre eller av våre utnevnte databehandlere. Vi bruker pålitelige partnere for infrastruktur, nettskytjenester, IT-støtte, personalledelse (HRM), regnskapstjenester og kunderelasjonshåndtering (CRM.) Vi har inngått avtaler for disse aktivitetene. Vi benytter en modell med felles ansvar for håndtering av fysiske og miljømessige kontroller. I tilfeller der data overføres til tredjestater er aktiviteten en gyldig mekanisme som beskyttes under Privacy Shield-rammeverket mellom EU og USA.

4. Vi arrangerer, basert på våre genuine forretningsinteresser, arrangementer og kampanjeaktiviteter sammen med andre betrodde partnere. Hvis du gir oss samtykke ved å melde deg på arrangementene, kan vi legge deg til i gjestelisten og dele listen med andre deltakere.

5. Gjennom våre tjenester kan vi samle inn eller behandle ulike typer opplysninger om våre tjenestebrukere. Vi kan bruke analyseverktøyer fra tredjepart (f.eks. Google Analytics) og våre egne teknologier, inkludert informasjonskapsler eller andre lignende verktøy, til å samle inn denne informasjonen. Vi kan bruke den innsamlede informasjonen til å tilpasse kommunikasjonen til deg, til å utarbeide modeller for virksomheten eller til ulike designforbedringer i tjenestetilbudet vårt.

6. Vi kan også be om at du kommer med forslag til eller gir oss tilbakemelding på tjenestene våre. Når du kommuniserer med oss, kan du bli kontaktet igjen og kontaktinformasjonen din ifølge personopplysningene behandles av oss. Vi forbeholder oss retten til på eget ansvar å lagre eller slette kommunikasjon vi har gjennomført. Vi kan også behandle datapunkter, inklusive personopplysninger, ved hjelp av tredjepartsprogramvare som finnes i datasentre i tredjestat.

7. Anonym datainnsamling
Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din, nettlesertype, IP-adresse og andre online-identifikatorer. M-Brain bruker ikke denne aktiviteten til å identifisere brukerne eller profilbrukerne.
Vi kan bruke IP-adressene til å overvåke hvilke regioner besøkende på selskapets nettsted navigerer fra. Vi kan også samle inn informasjon om søkene dine og filene og sidene du ser på.

8. Funksjoner fra sosiale medier
Nettstedene til M-Brain-konsernet bruker funksjoner for sosiale medier, for eksempel Facebook-knappen «Liker» og YouTube-knappene «Jeg liker dette», «Jeg liker ikke dette» og «Del». Din bruk av disse funksjonene reguleres av personvernpolicyen til de selskapene som fremskaffer disse funksjonene for sosiale medier.

9. Vårt varemerke er M-Brain. Vi er et betrodd varemerker for våre kunder. Vi arbeider med fullstendig informert og frivillig samtykke. Vår praksis med samtykke engasjerer kundene på en meningsfull måte og hjelper oss å samle inn data som oppfyller dine preferanser. Du kan aktivt velge å delta eller ikke.
Hvis du har valgt våre tjenester og tilordnet oss som databehandler, finner du M-Brains vilkår for behandling av personopplysninger her.

10. Tilgang til opplysningene dine og utøvelse av rettigheter i forbindelse med personopplysningene dine reguleres av personvernforordningen (EF 2016/679: artikkel 5, artikkel 12–23 og artikkel 34).
10.1 Du har rett til å be om å få en kopi av personopplysninger vi har om deg.
Hvis du vil kontakte oss vedrørende rettighetene dine, klikker du her.
10.2 Hvis du har spørsmål eller klager som gjelder vår personvernpolicy eller tilhørende praksis, kan du kontakte oss her.

Du bør se gjennom denne personvernpolicyen med jevne mellomrom. Den oppdateres for å gjenspeile endringer i datapraksisen vår. Endringene gjøres uten forvarsel. Vi publiserer en tydelig melding på nettstedet vårt med informasjon om viktige endringer i personvernpolicyen. Datoen for siste endring vises nederst i meldingen. Om vi gjør større endringer i policyen som påvirker tidligere innsamlede personopplysninger, varsles du om dette og blir bedt om gi samtykke til den oppdaterte personvernpolicyen.

Sist oppdatert: 20.03.2018

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close