Markkinatutkimus

Markkinatutkimuksen avulla saat laajemman kuvan markkinoistasi

Markkinatutkimuksen kautta pääset käsiksi paikallisiin tietolähteisiin ja yhteyshenkilöihin kohdemarkkinoillasi. Tutkimuksen avulla saat ajankohtaista ja luotettavaa tietoa ja hahmotat uusia markkinamahdollisuuksia. Markkinatutkimus auttaa tehostamaan päätöksentekoprosessia ja parantamaan päätöksenteon laatua ja luotettavuutta.

Ensisijainen ja toissijainen markkinatutkimus

Tarjoamme sekä ensisijaista että toissijaista markkinatutkimusta. Ensisijainen markkinatutkimus pitää sisällään paikalliset markkinahaastattelut asiakkaidesi ja muiden sidosryhmiesi kanssa. Toissijaisessa markkinatutkimuksessa autamme sinua keräämään paikallista markkinatietoa ulkopuolisten lähteiden kautta.

Markkinatutkimusprojekteissamme pääset hyödyntämään laadukkaita yritystiedon tietokantoja sekä maailmanlaajuisesti yhdenmukaisia laatustandardeja. Valitsitpa sitten ensisijaiset tai toissijaiset markkinatutkimuksen raportit, autamme sinua ymmärtämään markkinoitasi paremmin. Tarvittaessa voimme auttaa myös asiakaskäyttäytymiseen tai asiakasmielikuvaan liittyvissä kilpailija- ja toimiala-analyyseissa.

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close