Marknadsbevakning

Med marknadsbevakning som är utvecklat för dina behov blir du den förste som får reda på relevanta marknads- och branschförändringar och du kan följa trender som påverkar din bransch

M-Brain har lång erfarenhet av att bevaka marknader, branscher och intressenter för att stödja ditt beslutsfattande. Vi kan bevaka kunder, konkurrenter och industri bestämmelser. Men vi kan också utöka bevakningen till att täcka olika specifika teman som sammanslagningar, uppköp, upphandlingar, patentansökningar eller makroekonomiska indikatorer. Ämnena som skall bevakas är helt upp till dig som kund. Bevakningarna levereras som e-mail, RSS, app eller direkt i din Plaza eller M360 portal. Behöver du som försäljningschef bevakningen eller skall var och en inom säljorganisationen få sin unika bevakning av kunder, prospekts och konkurrenter. Oavsett om du är försäljningsansvarig, VD, marknadschef eller har en annan roll kan vi förse dig med en omvärldsbevakning i världsklass.

Utöka med analys

Tillför djup till din bevakningstjänst och utöka med analys. Det kan handla om nyhetskommentarer, företagsprofiler eller strategiska analyser av ämnen. Läs mer om våra bransch analyser.

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Kontakta

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close