Luotettava tietopalvelukumppani mahdollistaa monipuoliset palveluratkaisut

Tietotarpeesi voivat liittyä esimerkiksi yrityksesi toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden teemojen ympäriltä tarjoamme yrityksellesi korkean laatutason tietopalveluita ja monipuolisia palveluratkaisuja​.

Palvelumme räätälöidään tarpeidesi mukaan

Meidän tehtävänämme on seurata ja analysoida mediaa puolestasi siten, että seurannan tulokset ovat sinulle mahdollisimman hyödyllisiä. Räätälöimme tarjoamamme palvelut aina siten, että ne tukevat parhaiten sinun ja liiketoimintasi tietorpeita. Käytössämme on markkinoiden laajin lähdevalikoima, toimimme globaalisti ja olemme esimerkiksi Suomen paras toimialaseurannan toimittaja.​

Jatkuvien seurantapalveluiden lisäksi olemme luotettava kumppanisi strategiatyössä. Strategisten analyysipalveluidemme ja -projektiemme pohjana hyödynnämme laajaa valikoimaa erilaisia tietolähteitä, haastatteluja sekä yhteisesti sovittuja määrällisiä ja laadullisia tutkimusmenetelmiä. Esimerkiksi skenaariotyössä voimme käyttää myös työpajamenetelmiä erilaisten sidosryhmien näkökulmien ymmärtämiseen ja yhteensovittamiseen.

Tutustu tarkemmin monipuolisiin ratkaisuihimme!

M-Brainin palvelut

Kokenut asiantuntijatiimi luo vahvan perustan tietopalvelukumppanuudelle

Palvelumme perustuvat koneoppimisella rikastetun hakuteknologian ja ihmisälyn ainutlaatuiseen yhdistelmään. Tämän hybridimallin avulla valjastamme taidokkaasti koneen ja ihmisajattelun parhaat puolet sinun hyödyksesi. Kokeneet asiantuntijamme ymmärtävät liiketoimintaasi liittyviä haasteita ja tietotarpeita, jolloin apunasi on laajojen tietolähteidemme lisäksi aina myös M-Brainin konsultatiivinen tuki.

Asiakkaanamme säästät merkittävästi arvokasta työaikaa ja henkilöresursseja, koska voit milloin tahansa hyödyntää M-Brainin media-analyytikkoja ja tietoasiantuntijoita päivittäisestä mediaseurannasta aina strategiseen konsultointiin. ​ Voimme tuottaa yrityksellesi räätälöityjä palveluita joko päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla.

Seuraamme myös tarkasti tekijänoikeuslakeja ja omistamme tekijänoikeudet julkaisemiimme tiivistelmiin ja kirjallisiin analyyseihin, jolloin yrityksesi voi hyödyntää tuottamaamme materiaalia turvallisin mielin.

Mietitkö mitä markkinoilla on tapahtunut tänään? Entä mitä se tarkoittaa yrityksellesi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme meihin ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Close
M-Brain.com