Nets toimittaa maksupalveluita tuhansille kauppiaille, sadoille rahoituslaitoksille ja miljoonille kuluttajille 20 maassa ympäri Euroopan. Nets toimii koko maksamisprosessin arvoketjun pituudelta maksun vastaanottamisesta ja valtuuttamisesta prosessointiin ja ratkaisuun.

Nets-konsernin strategia- ja muutospäällikkö Nathan Langin mukaan asiakkaat ovat yrityksen toiminnan ydin. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien Netsin jäsenten on tärkeä ymmärtää, miten asiakkaiden tarpeet kehittyvät sekä millaisia ovat kilpailun vaikutukset ja muutokset paikallisilla markkinoilla. Siksi Netsille on välttämätöntä tietopalvelukumppani, joka pystyy toimittamaan asiaankuuluvan informaation oikeille ihmisille aina suunnitteluryhmistä liiketoiminnan etulinjaan asti. Kumppanina Nets on valinnut M-Brainin auttamaan kaikessa ulkoiseen markkinatietoon liittyvässä. Nets käyttää M-Brainin Intelligence Plaza -työkalua tiedon tallentamiseen ja jakamiseen, ja M-Brain toimittaa relevanttia tietoa Netsin asiakkaista, kilpailijoista sekä markkinoista.

 

Pitkäaikainen kumppanuus

Lang kertoo Netsin ja M-Brainin solmineen yhteistyön useita vuosia sitten. Sen jälkeen Nets on käynyt läpi paljon muutoksia, ja M-Brain on ollut niissä kaikissa mukana Netsin kasvaessa pohjoismaisesta keskittymästä täysiveriseksi eurooppalaiseksi toimijaksi. Lang kiittää M-Brainia yrityksen vaihtuvien tarpeiden huomioimisesta ja sopeutumisesta muuttuville markkinoille.

– M-Brain on mukauttanut tapaansa työskennellä Netsin kanssa keskitetystä lähestymistavasta sellaiseksi, jossa kaikilla Netsin työntekijöillä on pääsy räätälöityihin uutissyötteisiin ja raportteihin, Lang kuvailee.

 

M-Brain ottaa haasteet vastaan

Nets arvostaa yhteistyötään M-Brainin kanssa. Langin mukaan erityisen arvokasta on ollut M-Brainin kyky vastata haasteisiin, jotka ovat syntyneet Netsin laajentumisesta uusiin palveluihin ja tuotteisiin sekä uusille maantieteellisille alueille.

– M-Brain on myös osoittanut olevansa halukas tukemaan Netsiä hajauttamalla ja automatisoimalla markkinaseurantaa, Lang toteaa. Nets käyttää M-Brainin Intelligence Plazaa, johon käyttäjät voivat tehdä hienosäätöä omien tarpeidensa mukaan ja vastaanottaa reaaliaikaista tietoa markkinoiden dynamiikasta, joka vaikuttaa päivittäin yrityksessä tehtäviin päätöksiin.

 

Lue lisää Netsistä

Tutustu M-Brainin strategisiin analyysipalveluihin

Close
M-Brain.com