M-Brain on johtava markkina- ja kilpailijatietopalveluiden tuottaja sekä luotettu tietokumppani

Tuemme liiketoimintasi kehitystä ja ratkaisemme tietotarpeesi laajan toimialaosaamisemme, kokeneiden asiantuntijoidemme sekä oman hybriditekoälykehityksemme ja uuden AI-teknologiamme avulla. Ratkaisujemme avulla ennakoit riskejä, tunnistat mahdollisuuksia ja teet faktoihin pohjautuvia strategisia päätöksiä.

Palvelumme perustuvat oman teknologian ja ihmisälyn yhdistelmään, jonka pohjalta tarjoamme seuranta- ja analyysipalveluita sekä konsultointia ja teknologiaratkaisuja päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi. Etsimme datamassoista juuri sinulle relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa sekä konsultoimme tiedon tehokkaassa hallinnassa ja hyödyntämisessä. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin meihin ja palveluihimme! Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa tai haluat pyytää tarjouksen palveluistamme.

 

Monipuolisia ratkaisuja markkinatiedon tarpeisiin

Avullamme pysyt kartalla kilpailijoidesi ja asiakkaidesi toimista sekä toimialasi keskeisistä tapahtumista. Seuraamme ja analysoimme sinulle olennaisia uutisia sekä tuemme monipuolisesti markkinatiedon tarpeitasi. Jatkuva toimintaympäristön seuranta yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyssä muodossa tukee strategiatyösi suunnittelu- ja seurantavaiheita. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua seurattavien aiheiden määrittelyssä, jolloin saat seurannasta enemmän irti sekä vastauksia siihen, mitä markkinoillasi on viime aikoina tapahtunut.

Seurantapalveluiden tuottamisen lisäksi voimme auttaa sinua hallitsemaan; seuraamaan ja hyödyntämään liiketoiminta- ja kilpailutietoa helposti asennettavalla Intelligence Plaza -ohjelmistoratkaisulla. Organisaation ulkoisen- ja sisäisen tiedon tallentaminen ja jakaminen luonnistuu parhaiten siihen räätälöidyllä ohjelmistolla. Saat yhdessä paketissa liiketoimintatietouden asiantuntijuuden, teknisen erityisosaamisen sekä kehittyneen käyttöliittymän.

Hallitse ja hyödynnä organisaatiosi sisäistä- ja ulkoista tietoa paremmin. Lue lisää Intelligence Plaza® -ohjelmistoratkaisusta.

Tutustu Intelligence Plazaan

Analyysien avulla tietoa strategiatyön tueksi

Yritätkö tunnistaa uusia kasvualueita, laajentaa liiketoimintaasi uusille markkinoille tai ymmärtää oman toimialasi tulevaisuuden trendejä? Mihin osa-alueisiin yrityksesi pitäisi keskittyä seuraavien kolmen vuoden aikana?

M-Brainilla on yli 20-vuoden kokemus markkinatiedon ammattimaiseen hyödyntämiseen liittyvistä projekteista. Teeme asiakasprofiileja ja -analyysejä päätöksentekosi tueksi perustuen toimialatietoon sekä palautteeseen nykyisiltä ja mahdollisilta tulevilta asiakkailtasi. Voimme myös tarkastella markkina- ja asiakassegmenttisi kilpailukenttää, josta tunnistamme relevantit kilpailijasi sekä arvioimme esimerkiksi eri toimijoiden strategiat, taloudellisen tilan, tarjoamat, prosessit, erottautumiskeinot, vahvuudet sekä heikkoudet. Osana tutkimusta arvioimme yrityksesi aseman markkinalla ja annamme liiketoimintasuosituksia strategiasi tueksi. Voimme myös auttaa organisaatiotasi rakentamaan mahdollisia tulevaisuuden skenaarioita ja miettimään, mitä liiketoiminnallesi kuuluu vuonna 2025. Skenaario- ja trendianalyysien avulla rakennat parempaa ymmärrystä liiketoimintaympäristösi kehittymisestä pitkällä aikavälillä.

Tarjoamme avuksesi sekä markkinakartoituksia että strategista konsultointia.

Tutustu palveluun

Tilaa meiltä markkina- ja kilpailijaseurantaa sekä -analyysejä. Palvelut sisältävät päivittäisiä tiivistelmäkoosteita sekä kuukausi- ja kvartaalianalyysejä.

Tutustu palveluun
Close
M-Brain.com