M-Brainin mediaseuranta auttaa seuraamaan ja mittaamaan yrityksesi medianäkyvyyttä ja maineen kehitystä. Voimme seurata sekä omien viestintätoimiesi vaikutusta omaan julkisuuskuvaasi, että kilpailijoidesi, asiakkaidesi ja muiden sidosryhmiesi medianäkyvyyttä.

Mediaseurannan avulla voit seurata osumia miljoonista lähteistä

M-Brain seuraa globaaleja verkkolähteitä, samoin kuin sosiaalista mediaa, radiota, TV:tä ja printtimediaa. Seuraamamme lähteet kattavat avoimen digitaalisen sisällön, digitaaliset sanomalehdet ja aikakauslehdet sekä maksumuurien takana olevan sisällön, viikonloppuversiot ja lukuisat muut verkkomedian muodot. Seurantamme piiriin kuuluu tällä hetkellä noin 600 eri printtimediaa. Palvelumme ovat helposti räätälöitävissä, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin organisaatiosi muuttuviin tarpeisiin. Mediaseurantamme avulla voit seurata globaaleja markkinoita 68 eri kielellä. Saat saman korkealaatuisen ja häiriöttömän uutisvirran mihin tahansa toimistoosi ympäri maailmaa.

Mediaseurantamme tarjoaa tietoa seuraavista teemoista:

  • Mediajulkisuus
  • Kilpailijat
  • Asiakkaat
  • Markkinakehitys
  • Markkinahäiriöt
  • Sääntelyn kehittyminen

Haluatko tietää enemmän mediaseurantapalveluistamme?

Ota meihin yhteyttä! 

Julkisuusanalyysi mahdollistaa tulevien viestintätoimenpiteiden suunnittelun

Mediaseurannan tueksi suosittelemme myös räätälöityä media-analyysiä eli toiselta nimeltään julkisuusanalyysiä, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin julkisuuden seurannan tuloksia. Julkisuusanalyysi auttaa hahmottamaan organisaatiosi julkisuuden kokonaiskuvaa ja suunnittelemaan tulevaa viestintää. Kerromme blogissamme, kuinka media-analyysiä voidaan parhaiten käyttää viestinnän tukemiseen.

DIY reaaliaikainen mediaseuranta

Media- ja markkinatiedon seurantaan tarkoitetun M-Adaptive -ohjelmistomme avulla voit itsenäisesti seurata organisaatiosi, kumppaneidesi ja kilpailijoidesi sosiaalisen ja toimituksellisen median näkyvyyttä. Vaihtoehtoisesti voit seurata sinua kiinnostavaa teemaa. Saat myös selville mitä asiakkaasi sanovat tuotteistasi ja yrityksestäsi verkossa, ja pysyt kartalla siitä mitä eri toimialojen keskeiset vaikuttajat kommentoivat sosiaalisessa ja toimituksellisessa mediassa.

M-Adaptive hakee tietoa ympäri vuorokauden määrittämiesi hakutermien pohjalta. Reaaliaikaiset havainnot auttavat sinua organisaatiosi maineenhallinnassa, yrityskuvasi ja brändisi rakentamisessa sekä uusien innovaatioiden ja suuntausten seurannassa, jolloin pysyt ajan tasalla viimeisimmistä kehityskuluista. Voit myös käyttää M-Adaptivea analysoidaksesi tuoreimpia mediaseurannan tuloksia ja jakaa löydöksesi kollegoillesi.

Luomalla automaattisia uutiskirjeitä ja sähköpostihälytyksiä saat käyttöösi tärkeää tietoa mahdollisimman nopeasti ja kätevästi. Hälytykset voivat sisältää viimeisimmät organisaatiota koskevat uutiset tai ne voidaan lähettää perustuen muutoksiin uutisten määrissä, Share of Voice -osuuksissa tai julkisuuden sävyssä. M-Adaptiven analyysityökalun avulla voit tarkastella dataa erilaisia kuvaajia hyödyntäen. Voit myös tilata RSS-syötteitä, jotka tarjoavat tuloksia valitsemiisi mediakanaviin, maantieteellisiin alueisiin ja muihin muuttujien pohjautuen.

M-Adaptive perustuu optimoituun kielen tunnistamiseen ja kattaa 68 kieltä. Lähdekattavuutemme on maailmanlaajuinen kotimaisesta ja kansainvälisestä toimituksellisesta verkkomediasta sosiaaliseen mediaan, mukaan lukien blogit, keskusteluryhmät ja kanavat kuten Twitter, Instagram, Facebook, YouTube, VKontakte ja Sina Weibo. M-Brain hallinnoi omaa lähdekantaansa, mikä mahdollistaa joustavan käyttäjien tarpeiden huomioimisen, kuten uusien lähteiden lisäämisen käyttäjäpalautteen pohjalta.

Kokenut tiimimme auttaa sinua hakutermiesi muokkaamisessa ja voi myös tarvittaessa toteuttaa hakuprofiileja sinulle. Haluatko tietää enemmän?

Ota yhteyttä! 

Oletko jo käyttäjä? Kirjaudu sisään työkaluun

 

Lataa M-Brain -sovellus ja tarkastele mediaseurannan tuloksia sekä jaa havaintojasi puhelimellasi

M-Adaptive ja sen uutiskirjeet on optimoitu mobiililaitteissa käytettäviksi. Voit hyödyntää ohjelmistoa joko selaimessa tai mobiilisovelluksen kautta. M-Brain-mobiilisovelluksen avulla voit etsiä ja lukea sisältöjä sovelluksessa sekä jakaa tärkeimpiä uutisia haluamillesi vastaanottajille. Sovellus on ilmainen M-Adaptive -asiakkaille ja saatavissa sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovellus löytyy sovellusliikkeistä nimellä M-Brain. Voit myös ladata sovelluksen napsauttamalla alla olevaa App Store -linkkiä:

   

Close