M-Adaptive – Työkalupakki mediaosumien hyödyntämiseen

M-Adaptive-mediamonitoring-sofware-M-Brain

Mediaseurantatyökalu M-Adaptiven avulla saat selville, mitä asiakkaasi puhuvat tuotteistasi ja yrityksestäsi verkossa. Samalla voit seurata millaista julkisuutta organisaatiosi saa toimituksellisen verkkomedian puolella sekä millaiselta näyttää yhteistyökumppaneidesi ja kilpailijoidesi verkkonäkyvyys.

M-Adaptive-työkalulla voit seurata saman käyttöliittymän kautta sekä sosiaalisen median sisältöjä että toimituksellisia kotimaisia ja kansainvälisiä verkkolähteitä mukaan lukien digitaaliset näköispainokset ja maksumuurilähteet. Työkalun avulla voit myös seuloa ja analysoida viimeisimpiä hakutuloksia (esim. mainintojen määriä, vaikuttavimpia profiileja, mediatyyppijakaumia) Suomesta ja globaalisti ajasta tai paikasta riippumatta. Jotta tärkeät tiedot saavuttaisivat sinut mahdollisimman nopeasti ja kätevästi, voit luoda työkalusta automaattisia uutiskirjeitä tai sähköpostihälytyksiä, jotka voivat perustua esimerkiksi uusiin sinua koskeviin uutisosumiin, muutoksiin uutismäärissä, share-of-voice-osuudessa tai uutisten sävyssä.

M-Adaptive hakee uusia hakuprofiiliin sopivia osumia ympärivuorokautisesti. Työkaluun asettamiesi hakutermien perusteella saat reaaliaikaista tietoa, jota voit hyödyntää organisaatiosi maineenhallinassa sekä yritys- ja brändimielikuvan luomisessa. Työkalun avulla voit seurata myös esimerkiksi uusia innovaatioita ja havaita uusia trendejä, joiden avulla pysyt kartalla sinua kiinnostavien aiheiden uusimmista tuulista. M-Brain hallitsee omaa lähdekantaansa itsenäisesti, mikä antaa mahdollisuuden huomioida joustavasti käyttäjiltä tulevan palautteen ja ehdotukset uusista seurantaan lisättävistä lähteistä.

M-Adaptivea on mahdollista käyttää itsenäisesti, jolloin voit milloin tahansa määritellä työkaluun uusia sinulle relevantteja hakuja. Kokenut työkalutiimimme auttaa mediaseurantahakujen muokkaamisessa ja voi myös tarpeen mukaan toteuttaa hakuprofiilit puolestasi. M-Adaptiveen tuodaan myös useamman kerran vuodessa uusia, asiakkaiden toivomia toiminnallisuuksia. Haluaisitko kuulla lisää M-Adaptiven ominaisuuksista? Ota yhteyttä!

Sosiaalisen median seurantaa 68 kielellä

M-Adaptiven hakukone voi hakea dataa 68 kielellä käyttämällä optimoitua kielen havaitsemista: afrikaans, albania, arabia, armenia, azeri, baski, bengali, bosnia, bulgaria, englanti, espanja, esperanto, galego, georgia, gujarati, haiti, heprea, hindi, hollanti, islanti, indonesia, iiri, italia, japani, jaava, jiddiš, kannada, katalaani, khmer, kiina, korea, kreikka, kroatia, kymri, lao, latina, latvia, liettua, makedonia, malaiji, malta, marathi, norja, persia, puola, portugali, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakki, sloveeni, suomi, swahili, tamili, tanska, telugu, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, urdu, valkovenäjä, venäjä, vietnam, viro.

Tilaa demo Kirjaudu työkaluun

Lataa M-Brainin mobiilisovellus

M-Adaptive ja sen uutiskirjeet ovat mobiilioptimoidut. Voit käyttää työkalua joko selaimella tai mobiilisovelluksella. M-Brainin mobiilisovelluksella voit hakea ja lukea sisältöjä M-Adaptivesta sekä jakaa tärkeimmät uutiset eteenpäin haluamillesi vastaanottajille. Sovellus on M-Adaptive-asiakkaille maksuton ja se on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä “M-Brain”.

Voit ladata sovelluksen myös klikkaamalla itsesi sovelluskauppaan alla olevista linkeistä:

Lataa App Storesta

Lataa Google Play sovelluskaupasta

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close