M-Brainin Industry Insights -toimialaseuranta on ytimekäs uutispalvelu, jonka kautta saat yksityiskohtaista ja relevanttia tietoa siitä mitä eri markkinoilla ja toimialoilla tapahtuu.

Industry Insights -toimialaseurantapalvelumme avulla pääset nopeasti ja helposti jäsennellyn ulkoisen tiedon äärelle. Säästät näin aikaasi ja saat olennaista tietoa päätöksentekosi tueksi. Räätälöimme palvelun organisaatiosi tietotarpeisiin sopivaksi.

Minkä aiheen uutisointia haluaisit seurata tarkemmin? Ota yhteyttä!

 

M-Brainin Industry Insights -palvelun hyötyjä

Auttaa päätöksenteossa

Saat vain relevanttia ja luotettavaa sisältöä päätöksentekoasi ja strategista suunnitteluasi tukemaan. Yksi uutisaihio raportoidaan vain kertaalleen, joten vältyt tuplaosumilta.

Säästää arvokasta aikaa

Antamalla analyytikkojemme käsitellä dataa puolestasi, voit keskittyä käyttämään aikaasi siihen mikä sinulle on tärkeintä. Vähennämme tietotulvan määrää, jotta voit perehtyä kaikkein olennaisimpaan tietoon.

Parantaa kilpailuetua

Tunnet paremmin toimialasi tapahtumat ja ennakoit muutokset – pysyt sekä ajan tasalla että askeleen kilpailijoidesi edellä.

 

Uutiskirje- ja portaaliratkaisu – helppo pääsy tiedon äärelle

Industry Insights -palvelu koostuu päivittäisestä, sähköpostilla toimitettavasta uutiskirjeestä sekä pääsystä Insights-portaaliimme. Kerran tunnissa päivittyvän portaaliratkaisumme avulla voit seurata useamman eri aihealueen uutisointia yhdestä helppokäyttöisestä näkymästä.

Toimialaseurantapalvelussamme yhdistyy saumattomasti vankka teknologiaosaamisemme, kokeneiden toimiala- ja markkina-analyytikkojemme asiantuntemus sekä yksityiskohtainen uutisten luokittelusysteemimme.

Palvelumme perustana on uutisten tarkka luokittelu ja tiivistäminen. Palvelun käynnistämisen yhteydessä määrittelemme yhteistyössä kanssasi seurattavat aiheet ja rajaukset, joiden pohjalta analyytikkomme luokittelevat ja tiivistävät sinulle olennaiset uutiset. Toimialaseurantamme lähteinä on kattavasti sekä globaaleja, alueellisia, kansallisia että paikallisia medioita.

Palvelun tuloksena saat tiivistä ja helposti hahmotettavaa tietoa muutoksista toimialalla sekä kilpailijoidesi ja asiakkaidesi keskuudessa. Tarpeidesi ja kiinnostuksesi kohteiden pohjalta voimme luokitella uutisia niiden sisältöjen, painoarvon ja näkökulmien perusteella. Tämä toimintatapa takaa käyttöösi juuri sinua hyödyttävät, tarkoin määritellyt ja relevantit uutiset.

Palvelu on saatavissa myös RSS-syötteenä tai organisaatiosi Intelligence Plaza -alustalle toimitettuna. Voit käyttää Industry Insights -toimialaseurantapalveluamme kaikilta alustoilta: puhelimestasi, verkkopohjaisesti tai tabletistasi.

M-Brainin Industry Insights -palvelun avaintoiminnallisuudet

  • Luokitellut tiivistelmät uutisista
  • Räätälöity eri käyttäjäryhmien tietotarpeisiin
  • Mahdollisuus seurata yhtä tai useampaa toimialaa, kilpailijoita, teemoja tai alueita
  • Dynaaminen ja mobiiliin skaalautuva portaaliratkaisu, jossa monipuoliset hakutoiminnallisuudet ja historiadataa
  • Kattava lähdevalikoima: globaali, kansallinen, alueellinen ja paikallinen media

 

Ota yhteyttä saadaksesi relevanttia tietoa päätöksentekosi tueksi!

M-Brainin Industry Insights -blogisarja

Joka kuukausi tarkastelemme yksityiskohtaisemmin kiinnostavaa aihetta tietyllä toimialalla ja alueella, käyttäen Industry Insightsin uutispalvelua taustamateriaalina. Lue alta blogisarjamme julkaisuja. Seuraa blogiamme nähdäksesi uusimmat päivitykset myös muista aiheista.

 

 

17.08.2020

German car industry – Oh no, will it crash?

16.06.2020

Beer and the European market – Innovative solutions building on wellness trend may be the key out of the crisis

20.05.2020

A glimpse into post-COVID-19 plans of governments – How likely is green recovery?

02.04.2020

Robotics: Southeast Asian nations leading the way

Close