Ajankohtaista tietoa toimialasta

M-Brain-Toimialaseuranta

Seuraatko aktiivisesti yrityksesi toimialalla tapahtuvia muutoksia sekä markkinoiden kehitystä? Mitä muutokset tarkoittavat yrityksellesi?

M-Brainin jatkuvan toimialaseurannan avulla saat helposti ja nopeasti laadukasta valmiiksi jäsenneltyä taustatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi. Voimme seurata asiakkaitasi, kilpailijoitasi tai toimialan sääntelyä ja jopa ulottaa seurantapalvelusi erityisiin teemoihin, kuten fuusioihin ja yrityskauppoihin, kilpailutuksiin, makrotalouden indikaattoreihin tai patentteihin. Seurannan alussa autamme sinua uutisteemojen valinnassa ja aiheiden laajuuden määrittelyssä.

Yhdessä sovittujen kriteereiden mukaisesti valitsemme ja tiivistämme sinulle ja organisaatiollesi olennaisimmat uutiset päivän uutisvirrasta. M-Brainin laatukontrolloidut toimialaseurannan uutisraportit eivät sisällä tuplaosumia uutisista. Ota yhteyttä ja kerro meille millaisesta toimialaraportista olisi juuri sinulle hyötyä.

Markkinauutisia helposti niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin julkaisuista

Seuraamme uutisia kansainvälisistä ja kotimaisista julkaisuista, valtakunnallisista ja alueellisista sanomalehdistä sekä lehdistötiedotteista. Uutispalvelumme avulla saat valmiiksi jäsenneltyä ja tiiviiksi paketiksi koostettua tietoa toimialasi keskeisistä muutoksista ja mahdollisuuksista.

Seurantaa voidaan myös jatkokehittää muuttuvien tarpeidesi mukaan esimerkiksi lisäämällä toimialalle tärkeitä lähteitä tai seurantaa eri kielillä. Seurattavien uutisten alkuperäislähteet voivat olla yli 30 kielellä ja palvelun maantieteellinen rajaus voi olla globaali, alueellinen tai paikallinen.

Seurattavat uutiset voidaan toimittaa sinulle sähköpostilla, RSS-syötteenä tai markkinatiedon hallintaan tarkoitetun Intelligence Plazan kautta. Mikäli tarvitset yksityiskohtaisemman analyysin toimialasi markkinoiden kehityksestä ja yrityksesi kannalta olennaisista markkinamuutoksista sekä niiden merkityksestä yrityksellesi, tutustu myös Kilpailija- ja toimiala-analyyseihimme.

Mitä kiinnostavaa toimialallasi tapahtuu tänään ja huomenna?

Toimialaseurantamme perustuu älykkääseen hybridiratkaisuun, jossa yhdistyy sekä ainutlaatuinen Big Data -teknologiamme että informaation parissa työskentelevien kokeneiden tietoammattilaistemme osaaminen. ​Tiesitkö, että voimme suodattaa sinulle toimittettavia uutisia niin merkitystasojen kuin näkökulmienkin mukaan? Seurantaan voidaan lisätä myös muiden sinua kiinnostavien toimialojen uutisia. Rajausten avulla mukaan saadaan myös tarkempia alueellisia tai paikallisia uutisia. ​

Ota yhteyttä! Etsimme sinulle olennaista tietoa puolestasi – valitsemalla meidät kumppaniksi, aikaasi säästyy muuhun tärkeään ja voit tehdä entistä parempia, relevanttiin tietoon pohjautuvia päätöksiä.

M-Brain Industry Insight portal

M-Brain Industry Insight -uutisportaalin avulla pääset helposti reaaliajassa sinua hyödyttävän markkinatiedon äärelle.

Tilaa maksuton toimialaseurannan kokeilujakso

Tilaa alta maksuton kokeilujakso parhaillaan pyörivistä toimialaseurannan kampanjoistamme. Uutiset toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen arkipäivisin kahden viikon ajan.

Viimeisimmät ruokatrendit Älykästä energiatietoa Uutiskooste henkilöstöhallinnolle

 

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close