Rekry

Supportive social media culture - M-Brain

M-Brainin menestyksen takana ovat ainutlaatuinen liikeidea sekä osaavat ja motivoituneet ihmiset. Tarjoamamme ratkaisut perustuvat yhtälailla sekä itse luomaamme teknologiaan että ammattitaitoisesti laadittuun ihmisen tuottamaan analyysiin. Hybridimallimme avulla voimme hyödyntää niin tekoälyä kuin ihmisen ajatteluakin siten, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa toimialaseurantaa, analyysejä sekä monipuolista konsultointia tiedon parempaan hyödyntämiseen liittyen.

Työllistämme maailmanlaajuisesti noin 350 henkilöä ja tarjoamme mahdollisuuksia monenlaisten alojen ammattilaisille myynnistä, kielitieteisiin, media-alaan ja teollisuuden asiantuntemukseen. Lisäksi M-Brainissa toimii kokenut R&D-tiimi, joka kehittää jatkuvasti softatuotteitamme sekä tekoälyn koneoppimiseen pohjautuvaa itse kehittämäämme teknologiaa.

Alla näet avoinna olevat työpaikkamme. Jos sopivaa avointa työtehtävää ei ole listassa, hakuportaalin kautta voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Tervetuloa tutustumaan meihin myös blogimme kautta tai LinkedInissä, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Katso myös M-Brainin englanninkieliset rekrysivut.

Voit kirjautua työnhakuportaaliimme alla olevasta ikkunasta tai avata näkymän erilliseen selainikkunaan.

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close
M-Brain.com