Späckat program på MI-konferens i London den 14-15 juni

M-Brain Intelligence Conference

M-Brains europeiska Market Intelligence-konferens har i år ett späckat program på temat "From Mozart to Picasso - Intelligence, the Art of Informed Leadership". Läs mer om de keynotes, presentationer och workshoppar som erbjuds på konferensen den 14-15 juni.

Årets europeiska Market Intelligence-konferens närmar sig, denna gång i London

Spänningen stiger inför M-Brains europeiska Market Intelligence-konferens, som i år hålls på Marriott Hotel Grosvenor Square i London. Konferensen erbjuder ett gediget program för dig som jobbar med Market Intelligence, Competitive Intelligence och omvärldsanalys. Den 14 till 15 juni har du möjlighet att delta i workshoppar, lyssna på presentationer av ledande branschexperter samt nätverka med andra i branschen.

Temat för i år är:

“From Mozart to Picasso – Intelligence: the Art of Informed Leadership”

Vi är särskilt stolta att presentera två spännande keynotetalare:

  • Eliza Manningham-Buller. Som tidigare chef för MI5 så har Eliza Manningham-Buller hanterat utvecklingen i världen efter 9/11 och det växande hotet från Al-Qaeda. Hon både förnyade och fördubblade organisationen, och visar i sin presentation hur ledarskap inte handlar om kontroll utan om vision och strategi: “You must be honest about difficulties, but demonstrate your confidence in the future and in your people.”
  • Henry Tirri, Executive in Residence vid Aalto University och HITT Fellow. Henry Tirri är tidigare CTO på Nokia där han ansvarade för Nokias teknologiska agenda. Han har erfarenhet från att leda globala R&D-aktiviteter som sträcker sig över 18 länder omfattande allt från Kina till San Franciscos Bay Area. Hans personliga forskningsintressen innefattar artificiell intelligens, informationsteori, sökteknologier och Programmable world/Internet of Things.

Christina Wihlner Lentell, CEO at M-Brain Sweden

Christina Wihlner-Lentell, vd för M-Brain Sverige, kommer att leda ett roundtable-samtal med titeln “Next generation intelligence professional”.

Hon beskriver konferensen så här.

 

– Det är en otrolig möjlighet att vi kan erbjuda ett exklusivt tillfälle för professionella Market och Business Intelligence-experter att träffas. Vår miljö på konferensen är helt utan sponsorer och tanken är att skapa möjligheter till dialog mellan deltagarna och inspiration genom våra talare.

 

Konferensen, som har 100% nöjda deltagare, erbjuder även sex olika workshoppar med varierande svårighetsgrad, från nybörjare till avancerad. Några av dessa är:

  • Integrating Social Media With Intelligence
  • Stakeholder Management
  • Competitor Simulation (War Gaming)
  • Starting an Intelligence Program

Bland de presentationer av ledande branschexperter som är en del av konferensprogrammet märks bland annat spännande bolag som  Tata Steel, Alipay (Alibaba), och LinkedIn.

Läs mer om konferensen här.

 

 

 

 

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close