Är ett nytt Uber på väg in i din bransch? Använd scenarioanalys för att förutspå framtiden

Tietoasiantuntijasta voi muodostua uudenlainen ja merkittävä kilpailutekijä yrityksen tietojenkäsittelyn kokonaisuudessa

Den 14 april anordnar M-Brain ett frukostseminarium på temat "Är ett nytt Uber på väg in i din bransch? Använd scenarioanalys för att förutspå framtiden" Kom och ta del av ny kunskap och passa på att ställa frågor till Hans Kjellberg, head of consultancy på M-Brain Group.

Förbered dig för branschomvälvningar

 

Torsdagen den 14 april anordnar m-Brain ett frukostseminarium om hur du kan använda scenarioanalys för att förbereda dig och din organisation för disruption och omvälvningar. Hans Kjellberg, head of consultancy på M-Brain Group, berättar då bland annat om hur ett ledande globalt IT-bolag jobbat med scenarioanalys för att växa på dagens turbulenta marknad. Hans kommer också att introducera den metodik som M-Brain framgångsrikt använt i workshoppar med ett stort antal ledande företag i branscher alltifrån basindustri till IT och konsumenttjänster.

 

Eventet är kostnadsfritt och äger rum på Hightechbuilding (Summit, rum Seymour) på Sveavägen 9. Efter presentationen finns det möjlighet för individuella frågor till Hans Kjellberg och representanter från M-Brain fram till kl tio. Anmäl dig genom att mejla johan.hammarlund@m-brain.com senast den 11 april.

 

Program:

  • 08:00 – 08:30 Frukost
  • 08:30 – 09:30 Förutspå framtiden med scenarioanalys
  • 09:30 – 10.00 Individuella frågor

Kartlänk:

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close