Johtava markkina- ja kilpailijatietopalveluiden tuottaja

M-Brain on globaalisti toimiva tietopalveluyritys. Olemme johtava markkina- ja kilpailijatietopalveluiden tuottaja sekä luotettu tietokumppani. Suodatamme, analysoimme ja paketoimme tiedon helposti omaksuttavaan muotoon asiakkaidemme päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi.

M-Brainin palvelut koostuvat seuranta-, anayysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista. Tarjoamme asiakkaillemme relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa sekä konsultoimme tiedon tehokkaassa hallinnassa. Kokeneet analyytikkomme ympäri maailman, auttavat asiakkaitamme hyödyntämään heille relevanttia tietoa parhaalla mahdollisella tavalla. Ratkaisumme palvelevat erilaisia liiketoimintatarpeita asiakasyritystemme toimialasta, liiketoiminnan tyypistä tai kielirajoista riippumatta.

M-Brain syntyi asiakkaiden tarpeeseen mitata ja analysoida julkisuutta tehokkaasti

Vuonna 1999 M-Brainin toimitusjohtajana pitkään toiminut Marjukka Nyberg perusti M-Brainin työryhmäksi, joka keskittyi median mittaamiseen ja media-analyysien tuottamiseen. Digitalisaatio, internetin laajentuminen ja sosiaalisen median räjähdysmäinen kasvu vaativat manuaalista lukemista tehokkaampaa mediatiedon keräämistä, jonka seurauksena M-Brain lähti kehittämään omaa big-data -teknologiaa.

20-vuodessa on ehtinyt tapahtua monia kehitysaskeleita, ja nykyään M-Brain palvelee tietotarpeitasi ja liiketoimintasi kehitystä kokeneiden asiantuntijoidemme, laajan toimialaosaamisemme sekä oman hybriditekoälykehityksemme avulla. Relevantin tiedon suodattaminen, lähdekritiikki sekä laadukkaat ja luotettavat palvelut ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Toimistomme sijaitsevat yli kymmenessä maassa ja  asiantuntijamme ympäri maailman ovat valmiina auttamaan sinua löytämään, ymmärtämään ja hyödyntämään liiketoimintasi kannalta relevanttia tietoa.

M-Brainin perustaja Marjukka Nyberg

M-Brainin perustaja Marjukka Nyberg

Hybridiyritys yhdistää big data -teknologian ja ihmisälyn

M-Brainin osaaminen on yhdistelmä itse kehittämäämme tekoälyä ja ihmisen suorittamaa relevanssiin perustuvaa suodattamista ja analyysia. Koneoppimiseen perustuva ohjelmistomme analysoi ja luokittelee miljardeja verkosta löytyviä dokumentteja, parantaen jatkuvasti suorituskykyään harjoitusdatan avulla.

Kehitämme jatkuvasti sekä omaa teknologiaamme että globaalia yli kolmen miljoonan lähteen tietokantaa hyödyntämällä reaaliaikaisia käyttäjätilastoja sekä M-Brainin lähdekattavuusstrategiaa. Sisällönjalostusprosessimme perustuu koneälyratkaisuun, jossa käyttäjätiedot M-Brainin globaalista asiakaskannasta varmistavat lähdeportfolion relevanssin asiakkaille.

Koneoppimista hyödyntävä ohjelmistomme tekee noin 25 miljardia automaattista relevanssitarkistusta päivittäin ja tiivistää saamansa tiedon noin 200 000:een asiakaskohtaiseen, relevanttiin tapahtumaan. Varmistaakseemme mahdollisimman korkean sisällön relevanssin käytössämme on myös lähdeanalyysitiimi, joka tukee automatisoitua jalostusprosessia lähdekattavuuden osalta. Tiimi lisää asiakaskohtaisia lähteitä pyynnöstä ja tutkii mahdollisia uusia relevantteja lähteitä. Seurannassamme on yli 100 alkuperäistä lähdekieltä.

Haluaisitko tietää lisää meistä tai palveluistamme?

Ota yhteyttä!
Close
M-Brain.com