Toimialaseuranta

Sustainable Building Development Should Factor In Corporate Wellness Trends

Toimialaseurannan avulla seuraat yrityksesi toimialalla tapahtuvia muutoksia sekä markkinoiden kehitystä

M-Brainin toimialaseuranta tuottaa valmiiksi jäsenneltyä taustatietoa operatiivisen päätöksenteon tueksi. Voimme seurata asiakkaitasi, kilpailijoitasi tai toimialan sääntelyä ja jopa ulottaa seurantapalvelusi erityisiin teemoihin, kuten fuusioihin ja yrityskauppoihin, kilpailutuksiin, makrotalouden indikaattoreihin tai patentteihin. Seurannan alussa autamme sinua uutisteemojen valinnassa, ja voit itse määritellä toimialaseurannan laajuuden. Yhdessä sovittujen kriteereiden mukaisesti valitsemme ja tiivistämme sinulle ja organisaatiollesi olennaisimmat uutiset päivän uutisvirrasta.

Uutisia kansainvälisistä ja kotimaisista julkaisuista

M-Brainin räätälöidyn ja laatukontrolloidun toimialaseurantapalvelun kautta pääset käsiksi ajankohtaisiin trendeihin ja nouseviin ilmiöihin. Seuraamme uutisia kansainvälisistä ja kotimaisista julkaisuista, valtakunnallisista ja alueellisista sanomalehdistä sekä lehdistötiedotteista.  Seurantaa voidaan muokata tarpeidesi mukaan esim. lisäämällä toimialalle tärkeitä lähteitä tai seurantaa eri kielillä. Seurattavat uutiset voidaan toimittaa sinulle sähköpostilla, RSS-syötteenä tai markkinatiedon hallintaan tarkoitetun Intelligence Plazan kautta.

Mikäli haluat yksityiskohtaisempaa ja syvällisempää tietoa sekä markkinoiden kehityksestä että yrityksesi kannalta olennaisista markkinamuutoksista sekä niiden merkityksestä, tutustu Kilpailija- ja toimiala-analyyseihimme.

Tilaa maksuton koikeilujakso kahdeksi viikoksi

Voimme rajata uutiset niin merkitystasojen kuin näkökulmienkin mukaan. Seurantaan voidaan myös lisätä juuri sinua kiinnostavien toimialojen uutisia. Rajausten avulla mukaan saadaan myös tarkempia alueellisia tai paikallisia uutisia. Ota yhteyttä ja kerro meille millaisesta toimialaraportista olisi juuri sinulle hyötyä tai tilaa alta maksuton kokeilujakso parhaillaan pyörivistä toimialaseurannan kampanjoistamme:

Uutisia ruokatrendeistä

 

Uutisia henkilöstöhallinnolle

M-Brain - Toimialaseuranta

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close