Toimialaseuranta

Toimialaseuranta-M-Brain

Seuraatko aktiivisesti yrityksesi toimialalla tapahtuvia muutoksia sekä markkinoiden kehitystä?

M-Brainin toimialaseurannan avulla saat helposti ja nopeasti laadukasta ja valmiiksi jäsenneltyä taustatietoa operatiivisen päätöksenteon tueksi. Voimme seurata asiakkaitasi, kilpailijoitasi tai toimialan sääntelyä ja jopa ulottaa seurantapalvelusi erityisiin teemoihin, kuten fuusioihin ja yrityskauppoihin, kilpailutuksiin, makrotalouden indikaattoreihin tai patentteihin. Seurannan alussa autamme sinua uutisteemojen valinnassa, ja voit itse määritellä toimialaseurannan laajuuden.

Toimialaseurantamme perustuu älykkääseen hybridiratkaisuun, jossa yhdistýy sekä ainutlaatuinen Big Data -teknologiamme että informaation parissa työskentelevien kokeneiden tietoammattilaistemme osaaminen. ​Yhdessä sovittujen kriteereiden mukaisesti valitsemme ja tiivistämme sinulle ja organisaatiollesi olennaisimmat uutiset päivän uutisvirrasta.

Toimialaseurannan avulla voit seurata markkinauutisia niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin julkaisuista

M-Brainin toimialaseurantapalvelun kautta pääset helposti ja nopeasti käsiksi sinua kiinnostaviin ja työsi kannalta olennaisiin uutisiin, viimeisimpiin trendeihin sekä vasta nousussa oleviin ilmiöihin. Seuraamme uutisia kansainvälisistä ja kotimaisista julkaisuista, valtakunnallisista ja alueellisista sanomalehdistä sekä lehdistötiedotteista. Seurantaa voidaan muokata tarpeidesi mukaan esim. lisäämällä toimialalle tärkeitä lähteitä tai seurantaa eri kielillä. Seurattavat uutiset voidaan toimittaa sinulle sähköpostilla, RSS-syötteenä tai markkinatiedon hallintaan tarkoitetun Intelligence Plazan kautta. M-Brainin laatukontrolloidut toimialaseurannan uutiset eivät sisällä tuplaosumia uutisista.

Mikäli tarvitset yksityiskohtaisempaa ja syvällisempää tietoa sekä markkinoiden kehityksestä että yrityksesi kannalta olennaisista markkinamuutoksista sekä niiden merkityksestä, tutustu Kilpailija- ja toimiala-analyyseihimme.

Mitä toimialallasi tapahtuu tänään ja huomenna?

Voimme rajata uutiset niin merkitystasojen kuin näkökulmienkin mukaan. Seurantaan voidaan myös lisätä juuri sinua kiinnostavien toimialojen uutisia. Rajausten avulla mukaan saadaan myös tarkempia alueellisia tai paikallisia uutisia. ​Valitsemalla meidät kumppaniksi, voit tehdä entistä parempia, relevanttiin tietoon pohjautuvia päätöksiä. ​

Tilaa maksuton kokeilujakso kahdeksi viikoksi

Ota yhteyttä ja kerro meille millaisesta toimialaraportista olisi juuri sinulle hyötyä tai tilaa alta maksuton kokeilujakso parhaillaan pyörivistä toimialaseurannan kampanjoistamme:

Viimeisimmät ruokatrendit Älykästä energiatietoa Uutiskooste henkilöstöhallinnolle

M-Brain - Toimialaseuranta

Competitive Intelligence Services Market Intelligence Platform Media Monitoring Solutions Market Research Services

Ota yhteyttä

Close

Login to clientzone

Close

So, you are interested in our monitoring services?

So, you are interested in our intelligence services?

So, you are interested in our advisory services?

Please, leave your contact information and we will get back to you shortly!

Name
Company
E-Mail
Phone
Message

Cancel

Your message has been sent!
Close