Globaali teknologiayhtiö Arrow Enterprise Computing Solutions toimittaa jakelu-, konsultointi- ja kanavapalvelua maailman johtaville teknologiavalmistajille ja kanavakumppaneille.

Palvelut vauhdittavat yritysten kasvua, ohjaavat niitä toimimaan tehokkaasti sekä auttavat niitä markkinoiden vaatimien muutosten läpiviemisessä. Tukkuyrityksellä on omat haasteensa.

“Haluamme auttaa partnereitamme ja jälleenmyyjiämme antamalla heille relevanttia tietoa loppuasiakasrajapinnasta, mutta se on jokseenkin haasteellista, koska asiakkaidemme asiakkaat eivät välttämättä tunne meitä”, kuvailee Arrow’n Business Development Director Tomi Äikää. “Tämä olisi kuitenkin tarpeen, koska haluamme palvella jälleenmyyjiämme mahdollisimman hyvin ja auttaa heitä löytämään uusia myyntimahdollisuuksia.”

Markkina tutuksi tutkimuksella

Arrow:lla oli tahtotila alkaa kerätä syvällisempää relevanttia asiakastietoa tukemaan jälleenmyyntiä. Tässä kohti M-Brainin asiantuntijat tulivat apuun toteuttamalla suomalaisille yrityksille suunnatun kartoituksen, joilla selvitettiin yritysten nykyisiä IT-ratkaisuja ja tulevaisuuden tarpeita. Kartoituksen tulokset menivät uunista suoraan julkaisuun Arrow’n Cloud Summitissa, jossa M-Brainin edustaja esitteli ne. Arrow’n omat myyjät hyödyntävät kartoitusta ja Äikää on käynyt sitä läpi myös kumppaneiden kanssa.

M-Brainin kartoitus auttoi ymmärtämään, millaista lisäarvoa asiakkaiden tarpeisiin voidaan tuottaa, ja sen pohjalta luotiin myös markkinointikampanja. Kartoitus auttaa Arrow’ta ennakoimaan markkinakehitystä ja kohdentamaan toimenpiteitä tehokkaasti.

M-Brainin toiminta oli Äikään mukaan sujuvaa ja asiantuntevaa. “Meiltä ei vaadittu panostusta mihinkään, mihin emme olisi kantaa halunneet ottaakaan, vaan kaikki sujui hyvin “avaimet käteen” periaatteella kuten oli sovittukin”, hän toteaa.

Arrow’n Business Development Director Tomi Äikää

Tapahtumat nuolenkärkenä

Arrow jatkaa vuotta 2020 järjestämällä alan tapahtumia. Toukokuuksi kaavailtu, marraskuuhun siirtynyt, viidettä kertaa järjestettävä Pohjoismaiden suurin IoT-teknologiatapahtuma Arrow IoT Summit kerää noin 700 osallistujaa. Tapahtuma kokoaa saman katon alle markkinoiden johtavat teknologiavalmistajat sekä Suomen kovimmat osaajat IT:n, elektroniikan sekä näiden yhdistämisen osalta. Tapahtumassa yli 50:n teknologiaratkaisuja tarjoavan toimijan asiantuntijat kertovat kokemuksiaan siitä, mitä kaikkea uudet teknologiaratkaisut ovat heidän asiakkailleen mahdollistaneet.

Lisätietoa innovatiivisista IT-ratkaisuista ja tulevista tapahtumista löydät Arrow’n omilta verkkosivuilta.

Lue lisää myös M-Brainin toteuttamista strategisista projekteista!

Close
M-Brain.com