Mediatiedote, 10.6.2021

Alkuvuoden uutiset M-Brainilta – Plaza 10 myötätuulessa, globaaleista asiakastyytyväisyystuloksista huippuarvosanat

Kaikissa yhdessätoista toimistossamme on ehtinyt tapahtua paljon kevään aikana.

Listasimme alle toisen vuosineljänneksen tärkeimmät uutiset, jotka ilahduttavat meitä erityisesti; tämän kevään globaalin asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset (4,6 / 5,0) ovat fantastisia, ja isot panostuksemme Intelligence Plazan uudistamiseen ovat tuottaneet tulosta uusien asiakassopimusten myötä. Lisäksi olemme juuri käynnistäneet kymmenennen Global Intelligence Survey -kyselytutkimuksen, jonka avulla keräämme tietoa siitä, miten ulkoista markkinatietoa hyödynnetään päätöksenteon tukena eri toimialoilla ja maantieteellisillä alueilla.

Koska asetamme asiakkaamme ja heidän tarpeensa aina etusijalle, olemme erityisen iloisia asiakastyytyväisyystutkimuksen tuloksista. Meille on tärkeää, että voimme myös jatkossa tarjota teille laadukkaimmat mahdolliset ratkaisut markkina- ja kilpailutiedon hallintaan sekä markkinoiden parasta palvelua.

Competitive-intelligence-software-Plaza10-M-Brain

Intelligence Plaza: alkuvuonna 2021 enemmän myyntiä kuin vuosina 2019–20 yhteensä

M-Brainin tuoteinvestointien ansiosta ja maailmantalouden näkymien parantuessa Plaza 10 -ohjelmaa on markkinoitu menestyksekkäästi kaikissa maatoimistoissamme. Asiakasmäärät ovatkin kaksinkertaistuneet kahden viime vuoden aikana.

“M-Brain päivittää Plaza 10:tä kuukausittain. Päivitysten myötä käyttöliittymää on sujuva käyttää, järjestelmään on lisätty koneoppimiskomponentteja, älykkäämpiä yritysprofiilimoduuleja ja intuitiivisempia integraatioratkaisuja. Kaikista muutoksista on viestitty etukäteen, ja ne on käyty läpi yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tämä toimintatapa luo meistä myönteisen kuvan tuoden järjestelmällisyyttä myös seuraaviin päivityslanseerauksiin”, kuvailee Tom Rideg, M-Brain Americasin toimitusjohtaja.

Plaza 10 voidaan ostaa itsenäisenä ratkaisuna, jolloin sitä hallinnoi asiakkaan oma tiimi, tai se voidaan hankkia hybridimallimme mukaisesti yhdessä M-Brainin muiden markkinatietopalvelujen kanssa.

Lue lisää ja tilaa demo!

M-Brain sai arvosanan 4,6 / 5

Teemme vuosittaisia asiakastyytyväisyyskyselyjä jatkuvia palveluja ostaville asiakkaillemme, ja jokaisen toimeksiannon jälkeen projektiasiakkaillemme. Näin pystymme kartoittamaan, miten hyvin olemme onnistuneet. Alla olevat tulokset ovat kaikkien maatoimistojemme keskiarvoja. Tulokset jakautuvat tuotteittain.

Tutkimus ja konsultointi: 4.6 / 5.0

Tähän sisältyvät perus- ja jatkotutkimusta sisältävät syväluotaavat ad hoc -analyysit, esimerkkeinä markkina-analyysit ja -vertailut, kilpailija-analyysit ja -vertailut, markkinamittaukset ja -segmentointi sekä win-loss -analyysit.

Markkinatiedon hallinta: 4.3 / 5.0

Näihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi räätälöidyt päivittäisseurannat, analyysit ja Industry Insights -toimialaseurantamme.

Intelligence Plaza: 4.1 / 5.0

Tähän sisältyvät eri tuoteversiot: uudistunut Plaza 10, perinteinen Plaza, Plaza SharePoint Online sekä Plaza on-premise -palvelu.

Tiedonhallinnan parhaat käytännöt: 4.6 / 5.0

Näihin lukeutuvat muun muassa tiedonhallinnan kartoitukset, erilaiset työpajat ja benchmarking-piirit.

M-Brainilla on toimistot Yhdysvalloissa, Kanadassa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Suomessa, Ranskassa, Kiinassa, Singaporessa ja Malesiassa. Lisäksi meillä on aluetoimistojemme hallinnoimia erillisiä kumppanuuksia yhteensä sadassa eri maassa.

Tutustu palveluihimme

Global_Intelligence_Survey_socialmedia_banner_red

Global Intelligence Survey on avoinna

M-Brainin Global Intelligence Survey -kysely on kohdistettu kaikille niille päättäjille ja asiantuntijoille, jotka hyödyntävät työssään markkinatietoa. Kyselyn avulla keräämme tietoa esimerkiksi siitä, miten ulkoista markkinatietoa hyödynnetään päätöksenteon tukena eri toimialoilla ja maantieteellisillä alueilla, kuinka suuria markkinatietoon varatut budjetit sekä miten markkinatietoon liittyvät toiminnot on organisoitu. Tutkimus on ainutlaatuinen selvityksen laajuuden suhteen: se kattaa globaalit markkinat ja sitä on tehty jo 20 vuoden ajan.

Kysely on avoinna 30. heinäkuuta 2021 saakka. Tutkimukseen vastaaminen kestää noin 15 minuuttia. Tulosten avulla organisaatiot voivat verrata itseään sidosryhmiinsä ja omaksua muilta parhaita käytäntöjä. Osallistuminen kannattaa, sillä vastaajien kesken arvotaan ilmainen benchmarking-projekti, jonka arvo on 6 000 euroa!

Kaikki kyselyvastaukset ovat nimettömiä (yritysten nimiä ei paljasteta).

Osallistu kyselyyn

Esittelyssä uudistunut Industry Insights

Industry Insights -palvelumme tuo ulottuvillesi tiedon, jota tarvitset liiketoimintasi tehokkaaseen hoitamiseen. Kaiken keskiössä on relevantti sisältö: saatavilla olevat uutiset räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaamaan. Palveluun kuuluvat päivittäiset uutiskirjeet ja pääsy M-Brainin Insights-portaaliin.

Industry Insights -palvelu hyödyntää tekoälyä, jonka avulla asiakkaat saavat käyttöönsä entistä enemmän heitä kiinnostavia sisältöjä. Näin asiakkaamme voivat tehostaa päätöksentekoaan ja tehdä siitä ketterämpää.

Lue kahden asiantuntijamme kuvaus Industry Insightsin suosittelujärjestelmän toimintalogiikasta ja hyödyistä, joita asiakkaamme voivat odottaa palvelulta saavansa.

M-Brain ja Taloustutkimus yhdistivät julkisuusanalyysin ja markkinatutkimuksen

Mitä asiakkaamme meistä ajattelevat?

“Pystyimme kattamaan palveluilla suuren määrän työtä, mukaan lukien markkinamittauksen ja kilpailija-analyysin. M-Brainin tiimin kanssa on ollut mukava työskennellä. He tekivät projektissa hienoa työtä huippuluokan asiantuntijoina.”

(Globaali teknologia- ja insinöörityön yritys)

“Olemme todella nauttineet yhteistyöstämme M-Brainin kanssa. On ollut hienoa työskennellä niin osaavan tiimin rinnalla! Kiitos panoksestanne menneinä kuukausina, olette tehneet matkastamme helpon ja ottaneet huomioon kaikki tarpeemme.”

(HR Operations Manager, ME Education)

“M-Brain -tiimin viestintävalmiuden ja innokkuuden ansiosta veimme projektin onnistuneesti läpi.”

(Managing Director, rekrytointialan yritys)

“Saimme arvokasta tietoa markkinoistamme, minkä johdosta pystyimme asemoimaan itsemme niille paremmin. M-Brain toimitti mitä lupasikin: laadukkaita ja hyödyllisiä haastatteluita. Oli ilo työskennellä M-Brainin kanssa.”

(VP Global Sales, ohjelmistoalan yritys)

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme? Ota yhteyttä!

Close
M-Brain.com