Mediatiedote, 13.5.2022

Scanfililtä, Etteplanilta ja M-Brainiltä yhteinen palvelutarjooma Yhdysvaltojen markkinoille tähtäävien suomalaisyritysten tukemiseksi

Scanfilin, Etteplanin ja M-Brainin yhteishanke on suunnattu suomalaisille pk-yrityksille, jotka suunnittelevat tai harkitsevat laajentumista Yhdysvaltojen markkinoille.

Yhdysvallat on bruttokansantuotteella mitattuna maailman suurin markkina. Perinteisesti suomalaiset yritykset ovat etsineet kasvumarkkinoita lähialueilta Ruotsista, Saksasta tai Venäjältä. Ukrainan sodan vuoksi itään suuntautuva kauppa on seisahtunut ja tilanne tulee tuskin merkittävästi muuttumaan edes pidemmällä aikavälillä. Läntinen maailma ja Yhdysvallat tarjoavat merkittäviä kasvumahdollisuuksia.

Suomalainen korkean teknologian osaaminen muun muassa energia- ja terveysteknologissa ovat sellaisia, joille löytyy merkittävää kysyntää Yhdysvaltojen markkinoilta. Korkean jalostusarvon erikoistuneille tuoteyhtiöille markkinat ovat hyvin huokuttelevat.

Scanfilin, Etteplanin ja M-Brainin muodostama ekosysteemi tarjoaa suomalaisille yrityksille palvelukokonaisuuden, jonka avulla ne pystyvät kartoittamaan tuotteidensa markkinapotentiaalin sekä suunnittelemaan ne vastaamaan Yhdysvaltojen markkinoiden teknisiä vaatimuksia – ja tuottamaan sekä jakelemaan ne paikallisesti. Markkinakartoitukselle ja tuotteiden tekniseen suunnitteluun voi saada tukea Business Finlandin kautta.

Scanfil, Etteplan ja M-Brain järjestävät yhdessä Business Finlandin kanssa webinaarin 24.5. klo 9.00 alkaen. Katso ohjelma ja ilmoittaudu!

Tarkempia tietoja saat ottamalla yhteyttä VP, Business Development Nora Kärkkäiseen:

+358 50 321 0879
nora.karkkainen@m-brain.com

Close
M-Brain.com